Viime päivät ja juhannus ollaan vietetty vähän hiljaiseloa ainakin toko rintamalla kun on ollut kauheesti kaikkea muuta ohjelmaa ja touhua. Juhannus se vierähti siinä mukavasti töissä ollen ja eipä se nyt mulle ole sen kummempi päivä kun tavallinen viikonloppu muutenkaan eli hyvin mielen paiskin töitä!!

Uunolle olen kovaa vauhtia tehnyt uutta treenisuunnitelmaa tokoon ja nyt se alkaa olemaan valmis, vähän sitä vielä viilaan ja tarkennan niin sen jälkeen päästää taas tokoilemaan suunnitelman mukaisesti. En tiedä onko tuosta itse suunnitelmasta paljon muuta hyötyöä kuin se että tulee joka viikko treenattua kaikki liikkeet ja niiden osat läpi, muuten multa voisi ihan hyvin unohtua vaikka joku liike kokonaan moneksi viikoksi!!! wink
Tokon suhteen tavoitteet on taas asetettu ja toivottavasti niihin päästään eli EVL:ssä kisaamassa toivottavasti ollaan heinäkuun loppu puolella, vähän vielä on hiottavaa ennen kisoja mutta kyllä uskon et liikkeet saadaan kuntoon kun vaan treenataam ahkerasti!
Loppu vuodella on asetettu myös suuria tavoitteita.... eli yksi ykköstulos sieltä EVL:stä pitäisi saada ennen joulukuuta kun sitten matka käy karsintoihin ja sieltä hakemaan sitä "isojen" kisojen kokemusta (lähinnä varmaan ohjaajalle).

Rokan kanssa tullaan elämään aika pitkälle saman suunnitelman mukaan ja toivotaan että se meidän yhteinen sävel taas kisoissa löytyisi ja saataisiin edes yksi ykköstulos tämän vuoden puolella, siitä olisi sitten hyvä jatkaa uuteen vuoteen kahden viimeisen ykköstuloksen metsästykseen.
Rokan kanssa tarvisi jaksaa agiakin tehdä mutta jotenki olen itse ollut sen lajin suhteen aika saamaton viime aikoina.... No ehkä se kärpänen taas purasee ja raahaudutaan Rokan kanssa treeneihinkin ja kisaamaanki varmaan tarvisi mennä!!!! cheeky

Rasmus mun oma pieni temppukoirani eli nyt olen tullut siihen tulokseen ettei Rapan tarvi enään tokokokeisiin osallistua kun ei niistä kerran tykkää... Eli Rasmus saa harrastaa rallytokoa jossa muuten tarvisi ehkä kisata ku kerran ne alokasluokan liikkeet kyllä osataan. Rapa tulee myös tulevana syksynä keskittymään mejään ja niihin oikeisiin haavoittuineisiin, koska se on oikeasti homma mistä Rapa tykkää ja jonka osaa ihan pirun hyvin ja on siinä todella taitava!!! Tavoitteena olisi myös suorittaa vahikoe, mutta saas nähdä miten sen kanssa tulee käymään!

Sitten meidän vauhti karhu Obelix, joka on välillä niin raivostuttava mutta sitten taas välillä niin hauska ja ihana.... Pitäähän perheessä olla yksi "lemmikki" ja se meillä on todellakin Obelix. Obelix saa Saken kanssa vähän treenailla et saadaan herran päähän jotain tolkkua iskostettua mutta muuten varmaan viettelee vaan kotikoiran elämää ja osaa kyllä nauttia siitä!!!

Tästähän tuli vähän tällänen suunnitelma loppu vuodelle et mitä kaikkea meinataan ollenkaan tehdä ja touhuta, ehkä välillä aina hyvä pysähtyä tarkastelemaan missä mennään ja mihin haluaa seuraavaksi edetä. Koska on se laji mikä hyvänsä niin sitä omaa toimintaa ja koiran koulutusta pitää vähän suunnitella tai voi sitä suunnittelemattakin tehdä mutta en sitten tiedä onko siitä mitään hyötyä pidemmän päälle.

No näyttelyrintamalla on ja tulee olemaan aika hiljaista ku nyt ei vaan aika riitä. Yksi ulkomaan reissu tullaan tekemään loppukesästä, sitten tietenki spanielierkkariin mennään poikien kanssa ja ehkä messariin, siitä nyt en niin varma vielä ole mutta sen näkee sitten aikanaan! Uunolle pitäisi myös sitä näyttelytulosta metsästää, täytyypi katsella jos löytyisi joku sopia näytelmä tässä syksyn aikan minne tuon ilmoittaisi.

Niin ja meinasi ihan unohtua tuo paimennus joka on kyllä vaan niin kivaa ja antoisaa, johon mä olen tainnut hurahtaa ihan täysin!!! Paimentamassa tullaan Uunon kanssa käymään viikottain ja kilpailuihinki ollaan ilmoitettu itsemme ihan kiitettävästi. Mitään tulos tavoitteita siinä lajissa ei ole, kunhan saadaan ajettua Uunon kanssa ratoja läpi ja opitaan kaiken aikaa lisää tuosta lajista!