Aikaa on vierähtänyt tovi, et kokeilen vähän muistella mitä kaikkee meillä on puuhasteltu ja touhuiltu. Viime loppuviikko ja viikonloppu meni aika tiiviisti juhlajärjestelyissä ja kaikessa muussa juhliin liittävässä. Kiitokset vielä kerran kaikille ihanille ystäville ja sukulaisille kun teitte juhlasta unohtumattoman ja niin kauniin!!!  Tässä kuva lauantain hoohetkestä:

Et tuollaiset juhlat meillä viikonloppuna oli.

Tiistaina oli Rokan agilitykurssi viimeine kerta ja meillähän oli tietenkin pienimuotoiset kisat. Ansku ja Iiris olivat kehitelleet meille 15 esteen radan joka suoritettiin ihan niinkun kisoissa tutustumisesta alkaen. Rokan kanssa alku meni todella hyvin, mutta sitten keppien jälkeen hypyllä ajautui ohi mutta siitä jatkettiin taas oikein mallikkaasti. Lopussa tuli vielä jotain muitakin virheitä mutta kokonaisuutena meni todella hyvin kun meittii et ollaan treenattu kai 6 kertaa tai jotain vastaavaa. Tehtiin rata sitten vielä toiseen kertaan ja nyt yritettiin korjata ekalla kerralla tulleita virheitä ja kokeiltiin vähän erilaisii ohjauskuvioita. Kiitokset Anskulle ja Iiriksellä todella hyvästä kurssista ja toivottavasti saadaan jossain vaiheessa lisää opetusta sillä taisi pieni agi kärpänen päästä puraiseen muhun!!! Muutama kuva Rokan menosta:

Hienosti se kyl kattoo mua et mihin sen ohjaan.

Keskiviikkona eli eilen käytiin illan suussa vetään Marjan ja Sirkan kanssa muutamat mejä jäljet Kiipun metsiin. Niitä jälkiä tuli yhteensä tehtyä 7 kipaletta, kaksi niistä oli kyllä todella lyhyitä.  Kiva ilta lenkki siin samalla, ei tarvinu kyllä enään erikseen lähtee lenkkeileen tuon tarpomisen jälkeen. Pojat pääsivät myös uimaan monen päivän tauon jälkeen ja Rokka urheili taas vähän enemmän. No tuossa meidän kotilammikossa kasvaa paljon kaislaa ja olen monet kerrat miettinyt et voiko koirat jäädä niihin kiinni ja nyt tiedän vastauksen eli voi jäädä. Rokka todellakin ui suoraan kaislikkoon ja jotenkin pyöri siellä niin et jäi jumiin sinne, aikani sitten katselin sitä ja yritin houkutella liikkumaan erisuuntiin, mutta ei vaan auttanut asiaa yhtään. Ei siinä sitten auttanut kun mennä itse kahlaan ja pelästään koira, kaksi kaislaa oli kiertynyt Rokan kaulan ympärille eikä olisi millään päässy ite pois sieltä. Mä sit jo ajattelin et nyt sille tuli ihan varmasti joku trauma ja ei suostu uimaan enään ikinä....ja pöh sinnehän se meni heti uudestaan uimaan ja ihmetteli vaan miks mä oon niin super iloinen kun hän vaan rauhallisesti täällä polskii!!!

Tänään iltasella lähdettiin sitten jäljestään, mä menin Katin ja Tiian kanssa taaimmaisille jäljille, jaettiin vähän porukkaa niin päästään nopeammin pois metsästä. Rasmus aloitti meidän koirista urakan ja jäljesti omaan varmaan tapaansa koko jäljen. Katkolla meinasi lähtee riistapolkua vaan suoraan eteenpäin mutta mä vähän jarruttelin niin hienosti lähti etsimään jäljen jatkoa ja löysikin sen melkein suoraan!!! Makaukset merkkasi pikaisesti eli niiden treenausta jatketaan mutta muuten oikein kiva suoritus.

Jolinda jäljesti Katin kanssa seuraavaksi ja muuten neiti jäljestää aivan sairaan hyvin, ei muutakun ens keväänä kokeeseen. Neidillä oli intoa vaikka kuinka ja todella tarkasti seurasi jälkeä kaiken aikaa. Onni (siis Tiian kultaisen noitajan pentu) pääsi jäljestään mun kanssa huimaan 20m jälkeään. Onni oli aluksi ihan sekaisin et mitä täällä nyt oikein tehdään ja aikun kiva kun täällä on ihmisee ja kaikkee. Ekat 10m meni ihmettelyyn ja keppien syöntii, mutta loppumatkan kulki sitten ihan jälkeä pitkin ja nenä maassa. Kyllä siitäkin vielä jälkikoira tehdään, et siis Onnikin vaan ens keväänä kokeeseen!!!

Vikana jäljelle pääsi Rokka joka oli intoa täynnä niin että säntäili minne sattuu....Ihan niin paljon et jouduin muutaman kerran muistuttaa mitä täällä pusikossa oikein ollaan tekemässä. No osa matkasta meni todella hyvin, mutta huomasi kyllä ettei olla hetkeen jäljestetty kun oli sitä energiaa ja muutenkin tänään koirilla ollut leppoinen kotipäivä.... No täytyy tässä alkaa tekeen noit jälkii vähän useammin niin saa turhaa energiaa karsittua pois koirista. Metsä on kyllä todella riistarikas et sekin saattoi vähän vetää Rokkaa puoleensa, no sinne mennää uudestaan treenaan niin saadaan totuteltua noihin riistan polkuihin.

Rokan ja Onnin leikkejä viime viikolta

Kotiinpäin kun ajeltiin metsästä niin osuttiin kamalan ukkos kuuron alle tai paremminkin sanottuna jonkun myrskyn keskipisteeseen. Vettä satoi niin paljon tielle ettei eteensä nähnyt, mutta pysähtyäkkään ei voinu kun puut heilui niin uhkaavasti ympärillä et joku olisi ihan varmasti kaatunut niistä päälle.... No onneksi päästiin pois myrskyn keskeltä ja turvallisesti kotiin, mutta empäs ole ennen moista ukkosmyräkkää nähny, huh huh.

Huomenna lähdetään Rasmuksen ja Rokan kanssa vähän taas reissuun ja mukaan lähtee tietenkin myös Reiska omistajineen eli tiedossa todella mukava viikonloppu hyvässä seurassa ja saas nähdä jos vaikka lähdetään vähän joraamaankin!!!! Huomenna olisi kyllä tarkoitus hieman tokoilla poikien kanssa ettei se vallan unohtuisi, itellä olisi kyllä kova hinku jo toko kentälle, mutta kun joka päivä on niin paljon ohjelmaa ettei ole yksin kertaisesti ehtiny. No toivottavasti ens viikolla tää vähän rauhoittuu ja normaali elämä palaa tähänkin tupaan!!!