Niinku eilen lupasin niin tänään taas tokoillaan iloisesti, mutta tällä kertaa Vaulammilla kun mentiin sinne ruokkiin koiria Äidin ollessa lomailemassa!

Rasmus pääsi jälleen aloittaan vanhemman oikeudella, ekana seuraaminen ja palkka tiiviistä perusasennoista. Todella hienosti korjaa itsensä kiinni mun jalkaan kun pysähdytään vaikka seuraaminen olisikon vähän väljää. Kaikista temmoista perusasennot hyviä ja itse seuraaminen oli kanssa oikein kivan tuntuista. Ruutua tein nyt alustan kanssa vaikka mulla ei ollutkaan apupalkkaajaa, eikä tuonnut kertaakaan alustaa mulle ruudusta!!! Ruudut nyt parempia kun eilen, sillä ei ennakoinu pysähtymistä vaan meni hyvin alustalle ja sieltä lujaa kipolle syömään. Ruudun loppuosa katsottiin myös läpi, tehtiin kaksi kertaa niin että lähdin heti kutsusta juokseen karkuun ja tuli todella lujaa ruudusta mun sivulle. Kolmannella kerralla en sitten lähtenyt karkuun mutta Rapa paineli silti todella vauhdikkaasti mun sivulle seuraamaan!!!! Hyppynoudossa käytettiin samaa kippo juttua kun eilen metallissa ja toimii siinäkin todella kivasti, nyt Rapa otti kapulan paljon päättäväisemmin suuhun ja palautus vauhti parempi. Rapan hyppis ollu kyllä aina hyvä, mutta aloin nyt hiomaan tuollaisia pikku juttui niin sitten hiotaan samalla kaikki kuntoon!!!! Merkki oli kyllä todella hieno, tehtiin muutama kerta ja joka kerta aivan suoraan merkin taakse seisomaan eikä lähde enään seis käskyn jälkeen edes peruutteleen!!! Loppuun vielä temppui ja hassuttelua!

Rokan kanssa aloitettiin ruudulla ja nyt niin että vietiin sinne pari kolme kertaa eka yhdessä lelu ja sitten viimeisen vein sillä välin kun R juoksi pallonsa kanssa. Hienosti bongasi ruudun joka kerta  ja paineli sinne aivan täysiä. Täytyy nyt vaan viedä sitä lelua sinne Rokan kanssa enemmän yhdessä niin saa varmuutta siihen. Hyppy tehtiin alon mukaan ja palkaksi pallo heti kun oli hypännyt. Hienosti hyppää kun ollaan tarpeeksi lähellä estettä ja selkeästi tää niitä Rokan lempi liikkeitä, näkee sen ilmeestä ihan kun mennään esteen lähelle. Sivulletuloja ja seuraamista tehtiin namin voimin, seuraaminen todella hienoa ja tiivistä samoin sivulletulot. Seuraamisessa otettiin nyt vähän eri nopeuksia eikä yhtään haitannu vaan herra seurasi silti hienosti, myös käännökset käytiin läpi ja ne ok. Tunnari kapulaa piiloteltiin 3x, joka kerralla hienosti etsi nenän kanssa kapulan ja palautti mulle vauhdilla kun löysi. Palkkasin lelulla kun sillä sain oikeanlaisen ilmeen Rokasta esiin, selkeästi pikku mies ymmärtäny mitä tässä tehdään sillä haistelee todella upeasti kun etsii kapulaa!!! Loppuun paikalla makuu melkein 2minuuttia ja siinä ei mitään ongelmaa, tuijotti mua lähes kaiken aikaa!!!! Loppuun leikittiin vielä Rokan lempi pallon kanssa, täytyy mennä ostaan toinen tuollainen pallo tarjoustalosta, kun se näyttää olevan kaikista leluista paras ei vaihda sitä kyllä mihinkään leluun!!!!

Koko porukan voimin käytiin käveleen iltapäivästä elonkierrossa ja oli Kape onnesta soikeana kun pääsi mukaan kunnon lenkille. Ei kyllä pojasta yhtään huomaa että olisi viime perjantaina leikattu, on ihan oma itsensä, todella iloinen ja pirteä!!! En kyllä uskaltanu irti päästää ettei vaan tapahdu mitään vahinkoa, saa nyt kävellä narussa niin kauan kunnes saadeen tikit pois ja sit saa taas juosta pikku ukkojen mukana pitkin peltoja!!!!