Eilen heti aamusta lähdettiin koirien kanssa lenkkeileen Hunnarille ja tehtiin samalla kunnon mäkitreenit. Uuno osoittautui aikamoisekis vesipedoksi sillä pomppi ja loikki läheisen lammin rantahiekassa minkä kerkesi taitaa pikku miehestä tulla vielä vesipeto!!!!

Iltapäivällä tokoiltiin Elonkierron parkkikselle KO teeman alla ja molemmil isoilla pojilla ohjelmassa stoppi ruudussa ja ruudussa maahanmeno.Rasmus suoriutui molemmista ihan super hyvin ja oli kyllä niin pätevä!!! Rokka teki hienot maahanmenot mutta stoppi sitten vähän vaikee kun tarjosi merkkiä ruudussa, tehtiin näyttöruutuna niin sitten loistavat stopit!!! Uuno pääsi tekemään muutamat maahanmenot, leikkimään, kiertämään puuta ja pari sivulletuloa ja kaikki tieteniin ihan nappiin niinku kuuluukin mennä!!!

Illalla oli vuorossa Pukon kentän siivoustalkoot ja olipa niihin varastoihin jemmattu vaikka minkämoista roinaa...No nyt on kopit siivottu ja voi alkaa jemmaamaan uudestaan kaikkea tärkeää niihin!!!! Kiitoksia kamut seurasta!!!

Tänään on päivä vierähtänyt siivoten kun huomenna olisi muuttotarkastus heti aamusta jasitten alkaa armoton tavaroiden roudaaminen rivarista omaan taloon. On se vaan niin ihanaa päästä muuttamaan ja sit on sitä tilaa, pitäis kyllä kaikki tavarat mahtua hyvin kaappeihin!!

Alkuillasta käytiin poikien kanssa pienellä kuvauskeikalla Forssassa, oltiin siis mallin hommissa ja sain mä poseerata myös ihanaisen Börje alpakan kanssa, aika veikeä kavaeri ja aivan uskomattoman ihana!!! Rapa&Rokka käyttäytyivät niin nätisti vaikka välillä jouduttiin poseeraan aika pitkä aikakin kun kuvaajia oli paljon!! No pääsivät pojat näyttään vähän temppujakin ja lopuksi myös Uuno tuli esiintyyn ja taisi hurmata kaikki!!! Kuvia tämän iltaisesta touhusta  tulee kun vaan saan ne itselleni!!!!