Eilen käväisin Kouvolassa ja suoritetttiin Lacinan kanssa taipparit läpi oikein mallikelpoisesti näin jälkeen päin sanoen. Itse olin vähän paniikissa haun suhteen kun en tiennyt et onko se tarpeeksi laajaa, mutta se oli ollut riittävää joten eipä mitään ongelmii. Onnittelut Lacinalle joka teki hienoa työtä ja myös Sirpalle, ens kesänä sitten jatketaan taippareiden merkeissä muiden koirien kanssa!!!

Tänään päästiin/uskallettiin mennä poikien kanssa pitkästä aikaa kunnon metsälenkille, siis mä pelkään aivan hirveän paljon käärmeitä joten kesällä ei olla hirveästi metsissä samoiltu. No nyt päästiin eikä onneksi nähty yhden yhtä inhottavaa luikertelijaa, kyllä koirat nauttivat kun saivat juosta hajujen perässä ja tutkia metsää. Nyt täytyykin alkaa kunnon lenkkeily kausi et saa pojat kunnon lihakseen ennen erkkaria, lihasmassa vähän kärsinyt näistä kesän helteistä kun ei ole päässy kunnolla lenkille.

Iltasella käväistiin vielä elonkierron sänkipellol poikien kanssa vähän kirmaileen ja samalla pienemmät miehet pääsivät vähän tokoileen. Rokka teki pari luoksetuloa lähinnä sen lopun takia ja sitten pari kertaa kävin vaan palkkaa istumisen. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno katsottiin myös ja ne molemmat ihan super hienoja. Lopuksi paikallaolo kylläkin todella lyhyt ja nyt makasi oikein mallikelpoisesti.

Rasmus teki metallinoudon kaks kertaa kun ekalla tiputti kapulan ja en siitä sit palkannu niin johan oli toinen paljon parempi ja vaauhdikkaampi. Tunnari tehtiin sitten monen monta kertaa ja se edelleen mietityttää et mikä siinä mättää kun ennen ollu aina niin varma ja hieno ja nyt tuppaa arpomaan ja ihmetteleen..... No kuitenkin ekalla kerralla toi oman kai kolmannella kerralla, sitten tekikin oikein mallisuorituksen väliin mutta kun halusin ottaa vielä uusiksi et saadaan siihen varmuutta niin johan nousikin väärä ja sitten taas tehtiin uudestaan et saatiin onnistunut suoritus loppuun mistä pääsin palkkaan. Olen miettinyt et onko noissa kapuloissa nyt joku juttu, koska kuitenkin haistelee kapuloita ja ottaa se sen kapulan kauhean varman oloisesti suuhun vai onko Rapalla nenäpunkkei tai jotain vastaavaa ettei voi haistella niin tarkasti.... Sain nimittäin Marjalta kapuloita lauantaina ja sen jälkeen tämä "ongelma" on ilmenny, jos mä ja Marja haistaan liian samalle tai jotain. Täytyy nyt kokeilla ottaa muiden kapuloilla et tietää sitten missä se syy oikein lienee ja muutenkin ajattelin nyt ennen lauantaita ottaa tunnarin joka päivä ennen ruokaa koska se aikoinaan toimi ja sillä saatiin koko liike kasaan. No toivotaan et saadaan kuntoon lauantaita.