Viikonloppu tosiaan meni töiden merkeissä, hieman iltaisin ehditteen naksutteleen poikien kanssa. Rapa&Rokka saivat molemmat tehdä tarjoamista, sivulletuloja ja kaikenmoisii temppuja, tälläsii pitäis treenata paljon useammin. Rokan kanssa tehtiin myös agin kontakti treeniä rahin avulla ja pysähtyi muuten todella hienosti ja pysyi vaikka mä esittelin erinäisii kevätjuhla liikkeitä!!! Kasper on vaan ollut oma hauska itsensä ja hassuillut minkä kerkeää!!

Tiistaina heti herättyäni lähdettiin Katin ja koirien kanssa vaeltaan Tammelan metsiin ja parantaan maailmaa, kyllä tää maailma on taas hyvä paikka asua!!! Samalla reissulla otettiin pienet näytelmätreenit tuota Hollannin reissua varten, jos vaikka Katikin pääsee koirien kanssa kehään!!! Lenkin jälkeen huomasin että Rapa on taas jäykkä ja autoon hyppääminen oli hieman vaikeaa, no ei ihme jos lihakset vähän jäykät kun uiskentelee muta ojissa ja lämmintähän on muutama aste. No kotiin päästyäni huomasin Rapan selän olevan vaan enemmän jumissa ja selkeästi aristi vasemman lonkan päältä selkälihasta tai jotain sinne päin. No ei siinä auttanut muu kun soittaa hierojalle ja onneksi Anu lupasi tulla katsomaan Rapan keskiviikkona siis tänään. Rapa oli siis jäykkä pari viikkoa sitten ja ajattelin että oli selkänsä jossain venäyttänyt kun hyppäämiset vaikeita, parani siitä sitten ajan kanssa ja hieman kevyemmällä liikunnalla sekä käytettiin paljon BOT-takkia.

Tiistaina illalla viel lenkkeiltiin Tiian ja Onnin kanssa, mulla tällä kertaa mukana vaan Rokka ja kyllä muuten teki hyvää Rokalle liikkua kerranki yksin mun kanssa, tätäkin tulee tehtyä ihan liian harvoin!! Mentiin sitten nuorten miesten kanssa oikein city lenkille Jokioisten suuren keskustaan mutta päästiin harjoitteleen muiden koirien ohituksii oikein kiitettävästi.

Tänään Anu tuli hieroon Rapan ja sehän oli jumissa vähän joka puolelta..... Nautti kyllä hieronnasta todella paljon ja antoi käsitellä jumissa olevatkin lihakset ja kohdat todella hyvin. Nyt saatiin ohjeeksi pari viikkoa vaan remmilenkkejä ja voinnin mukaan myös ravilenkkejä, sekä tietenkin lenkkien jälkeen venytykset. Täytyy nyt seurailla tilannetta ja toivoa että selkä paranee.

Illalla käytiin Tiian, Katin ja koirien kanssa citylenkillä Forssassa, mä jätin Rapan tietenkin kotio mutta Rokka ja Kasper pääsivät mukaan. Kyllä meni tunti nopeasti kun oli hyvää seuraa. Kiitokset Tiialle ja Katille lenkkiseuroista niin tänään kun eilenkin, koskas mennään taas uudestaan?