Ihanaa päästä taas parin päivän tauon jälkeen treenaileen poikien kanssa!! Taidan olla hurahtanut vallan tokoon, mutta eikähön se ole vaan positiivista!!! Kieli ulkona

Aamulla tehtiin molempien kanssa pari temppua. Kape aloitti -karhulla- ja sitten olisin halunnut tehdä myös -päivää- temppua mutta Kape halusi vain karhuilla aamulla ja se oli ihan hauskaa!!! Rasmus teki muutaman sivulletulon ja sitten -pakkia- ja -nouse- temppua. Oli niin innoissaan et ihan haukkuin ja ulisi kun tehtiin hommia!!! Teki taas tuo tauko hyvää, kun olivat niin innoissaan tai paremminkin Rapa oli todella intona. Sitten mä painuin nukkuun muutamaksi tunniksi....

Iltapäivällä intoilu jatkui Rapan osalta. Aloitettiin hyppynoudolla, jossa vaupautus suoraan kupille. Hain tuon kupin kanssa lisää vauhtia ja tarmoa kapulan palautukseen. Tänään oli tarjolla niin vauhtia kuin tarmoakin ja oikein mukavia hyppynoutoja pikku ukolta. Perään pari suoraa luoksetuloa ja palkaksi narupallo, joka oli tänään ihan in juttu. Rasmus on alkanut leikkiin paljon enemmän treeneissä ja palkaksi käy välillä tuo narupallokin. Paikka vaan pitää olla tuttu ja ympärillä vain tuttuja koiria, muuten ei kykene/halua leikkiä. No me leikitään sillon kun pystytään ja käytetään silloin myös palkkana narupalloa. Ruutua otettiin edelleen vaan kupille juoksuna ja molemmat kerrat oikein hyviä. Loppuosa tehtiin myös ja siihen täytyy saada lisää vauhtia edelleen siis siihen seuraamaan tulemiseen Loppuosa muuten oikein hyvä, kävely osuudessa kiertelin auton takaa ja juoksetelin ja eipä ollu ukko moksiskaan.

Kokeilin erilaisia vaihtoehtoja korjaamaan tuota seuraamis ongelmaa tai paremminkin parantaan käännösiä. Parhaaksi näin tänään palkata kaikki hyvät käännöset ja näin saada niistä sujuvampia ja näyttävämpiä, sitä en vielä tiedä et riittääkö tuo parantaan seuraamista käännösten jälkeen, se nähdään kun ollaan pari kertaa palkkailtu noit käännöksiä. Mun itse täytyy vaan muistaa vähän hidastaa ennen käännöstä et pysyy mukana ja huomaa et nyt tapahtu jotain. Samoin mun täytyy kiinnittää huomio mun vauhtiin liikkeessä istumisessa. Tänään huomasin et istuu paljon paremmin kun kävelen vähän hiljempaa ja istumiset on paljon parempia. Tuo idea tuli Tuijalta viime kisojen jälkeen ja on toiminut oikein hyvin!!!

Ohjatussa vahvistettiin molempia suuntia kosketusalustoilla naksun kanssa. Tänään vein molemmat alustat yht aikaa paikoilleen ja sit vaan harjoitteleen suuntia. Vasen on paljon vanvempi, et nyt vaan paljon otettava kääntymistä oikealla et saa varmuutta myös siihen. Tänään mietin et teenkö väärin kun annan myös -hae- käskyn samalla käsimerkin kanssa. Ilman suullista käskyä kääntyy vähän nihkeesti.... No tuon suullisen kanssa kääntyi hyvin, en usko et olen siinä nyt suurta virhettä tehnyt.

Lopuksi otettiin vielä 2x luoksetulo, ensimmäinen ihan stoppien kanssa ja toinen suorana ja sai juosta mut kiinni kun kirmasin karkuun. Stopit hyviä vaikka ei olla niit edes treenattu viime aikoina.

Tänään siis oikein mukavat ja positiiviset treenit näin tauon jälkeen!!Cool Huomenna suuntaamme Korkeasaareen ja ikeaan et voi taas jäädä poikein treenit aikas vähälle, paitsi mitä nyt sisällä puuhaillaan. Nyt tekeen muutama naksu temppu viel ja nuukkuun!!!