Aamutuimaan käytiin juoksuttaan poikia Marja ja Karitan kanssa, rasmus kyllä kertoi pienen vasta lauseen ku joutui vieläkin pitään kurahaalaria... No sunnuntaina kurjuus loppuu.
Saatiin aikaiseksi huomiseksi jäljetkin, R:n ja Epun jälistä tulivat oikien hyvät, mut sit Jepen jälki vähän tuotti ongelmia kun eteen tuli todella suuri oja.... Olis kyl taas ollu hyvä apu se kartta ja kompassi niin olis voinu varautua  tuohon pikku esteeseen. Huomen sit nähdään miten kävi, löytääkö Jeppe loppuun asti pienistä mutkista huolimatta!

Alkuillasta otettiin muutama hyppynouto vähän vaisuun tyyliin kylläkin. Serkku oli lapsiensa kanssa pihalla häiriönä, mut R kyl teki joka kerta hienosti hypyn ja noudan vaik ympärillä oli kauhea hälinä. Vaisuuden saattoi aiheuttaa kun joutui olemaan sisällä iltäpäivän ku mamma rats eikä päässy isojen (bernien) poikien kans tarhaan. Lopuksi otettiin viel pari ruutua, mis kans eka haahuili ja katseli vaan isäntää et eikö se nami jo lennä.... Nyt siis tehä treeniin tuo ruutu niin et palkka kyl lentää vaik siin lähettyvillä ei kukaan seisokkaan. kupille kyl ampui hienosti ja sen jä'lkeen tyhjäänkin.

Huomen onkin sit vuorossa mejäilyä ja Kasperin tunnari!! Marja luultavasti parhaillaan leipoo ku huomen on sitten vihdoin ja viimein myös Jeppen valio kahvit.... mitäköhän piirakkaa mahdetaan saada ja toivottavasti jotain oikein makeeta ja hyvää kakkua!!! Nyt me Marja nähdään sut leipomis taidot!!! =)