Perjantaina käväisin hiihteleen pikku poikien kanssa ja nyt aloitettiin niin että Rapa vaan oli kiinni ja Rokka sai kirmata siinä vierellä vapaana. Hiihdin kai kierroksen pellol näin ja sit  Rokka kanssa kiinni, ei vielä oikein vetäny narussa, mutta ei myöskään sukeltanu hankeen metrin välein eli ollaan edistytty!!!! Lopuksi hiihdin viel Rapan kanssa kaksistaan yhden kierroksen ja voi että kun se menee niin kivasti ja nätisti, selkeästi Rapa tykkää tästäkin puuhasta!!! Kotiin mentiin sitten molemmat pojat narussa ja jopas innostui pikku ukko Rokka vetään, meinas ihan jäädä Rapa kakkoseksi eli kyllä mä vielä saan kunnon vetokaksikon niistä kun pari kertaa treenataan lisää!!!

Kolmelta oltiin sovitti Anskun ja Johanna kanssa sitten treffit Murronkulmalle ja mentiin nuorisoa ulkoiluttaan eli mukaan pääsi Rokka, Fyra ja Jacky. Kyllä nuorisolla näytti olevan kivaa ja yhteinen sävelkin löytyi heti kun päästettiin ne irti juokseen!! Kiitoksia seurasta ja otetaan pian uusiksi!!!

Näin me leiktiään kaikki yhdessä!!!

Nuoriso kauniisti rivissä!!!

Kuvat: Johanna Kuusi

Lauantai ja sunnuntai vierähtivät juhliessa mun synttäreitä ja pojat ovat saaneet vaan huilata, ei olla edes ehditty käymään kunnon lenkeillä ja sen takia onkin ollut vähän huono mieli. No lauantai iltana saatiin kovasti odotettu kosketuskepakko ja sitähän oli sitten heti sunnuntai aamuna pakko alkaa testaileen. Kiitos Eija kepin toimituksesta!!! Molemmat kooikerit osti sen kyllä heti omakseen eli nyt vaan kaikkee temppuja tekeen sen kanssa, molemmat tökkivät sitä palloa ihan intona. Rapa kyllä ensin vähän katseli pitkin nenän vartta et minkä lelun se mamma on nyt hankkinu mutta kun ymmärsi kuinka helpolla saa namia kun siihen vaan koskee niin johan oli kiva kepokko Rapanki mielestä!!!! Kasperin kanssa en ole vielä harjoitellu mutta sillekkin sen meinaan opettaa ja kattoo sit kuinka solmuun pienen bernin saa kepakon avulla!!! Eilen illalla puuhastelin Rokan kanssa vähän kaukoja vieraiden iloksi ja oli muuten aika makeita maahanmenoja, istumisia ja seisomaan nousuja. Enpä olekkaan tienny et se osaa ne noin hyvin!!!

Tänään lähdettiin heti aamusta elonkiertoon kunnon lenkille et pojat pääsivät juokseen ja mä tuulettaan päätäni raskaan vkolopun jälkeen. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli paljon ja huomasi kyllä ettei pariin päivään olla käyty kunnon hankilenkeillä, sillä Rapa ja Rokka painoivat umpihangessa kun hullut, jahtasivat ja vaanivat toisiaan vähän väliä ja myös Kape intoutui pari kertaa jahtaamaan niitä. Hauskaa oli kaikilla!!!!