Eiliseks tein hienot tokosuunnitelmat mutta aika kuluikin sitten nopeammin kun luulin... No oli kummituspoika hoidassa ja tuli sen kanssa puuhasteltua kaikenlaista ja illalla käytiin Eijan kanssa tekeen kolme verijälkee Kiipulle.

Tänään päivällä piti jälleen tokoilla maalle, mutta kas kummaa kun satoi kaatamalla kun mun piti lähtee ulos, noh sit vaan vähän sisätokoiltiin kotosalla.

Kasper aloitti sivuilletuloilla ja tuli todella hienosti ja joka kerta ihan suoraan. Tuo suoraan tuleminen on ollu pieni ongelma, mutta ei ollutkaan tänään. Noudon palautusta hiottiin tunnarikapulalla, parilla ekalla kerralla autoin vähän namilla etteti tiputa kapulaa maahan vaan pitää nätisti suussa ja katsoo mua. Tajusi todella nopeasti mitä haetaan ja lopussa noudon palautukset todella hienoa!! Kasper otti pienen paikallaolon sillä välin kun Rapa puuhasteli.

Rasmus aloitti ohjatun suunnilla, siis alusta leikillä naksun kanssa. Tein paljon enemmän oikeaa kun  kääntyi sinne huonommin kun kapuloilla kokeilin. Muutama vasenkin tehtiin ihan sen takia ettei vaan unohda niit. Käänty todella hyvin molempiin suuntiin!! Seuraamisen peruutusta hiottiin koska lähtee siinä välillä vähän poikittaan. Nyt oikein mallikaat peruutukset ja ei yhtään poikittanu. Sitten Rapa paikallaoloon ja Kasper tekeen viel vähän seuraamisen käännksiä jotka todella loistavia. Ei meillä hirveästi tilaa ole sisällä seurailla mutta käännöksiä saa tehtyä kivasti. Paikallaolosta molemmat suoriutui hyvin ja olivat siellä ihan rauhassa. Rasmus teki loppuun viel muutaman sivulletulon ja siinä ne sisätokotukset sitten oli!

Illalla lähdettiin Eijan kanssa ajaan eilen tehdyt jäljet. Kyttä ja Reiska pääsivät ensiksi ja molemmat jäljestivät mielestäni hyvin, kun kummallekkaan ei ole tehty ennen montaa jälkeä. Ihan selvästi tulevia super nuuskuttelijoita!!!Hymy

Rasmuksen jälki oli jotain 22h vanha ja pituutta oli noin 850-900m. Rasmus jäljesti omaan rauhalliseen ja varmaan tapaansa. Vähän meni sivussa ajoittain, mutta tuo koko päivän kestänyt sade oli varmaan levittänyt hajua jonkin verran. Jäljellä oli kaksi suoraa makausta, yksi kulmamakaus, katkokulma ja yksi kulma ilman makausta. Kaikki suoritettiin todella hyvin, katkokaan ei tuottanut ongelmia vaikka siitä on aikaa kun viimeksi on kokeiltu katkoa. Lähtee hyvin rengastamalla hakeen uutta jäljen päätä, rengan on aika suuri, mutta hienosti löytyi jäljen pää!!! Lopussa ylitettiin pellon kulmakin, siinä Rapa oli vähän sitä mieltä et ei jälki men pellolla, mutta hienosti sitten siit suoriutui!!! Taitaa Rapa salaa lukea sääntöjä, kun tiesi ettei se jälki pellol mene!!!Kieli ulkona Kokonaisuutena jälleen hyvää jälkityötä pikku miehellä!!!

Rasmus pääsi sitten vielä pulahtaan Kiipunjärveen vilvotteleen ja nautiskeleen. Kyllä huomasi miten ihanaa oli Rapan mielestä päästä polskiin, juoksi innolla järveen ja ei meinannu tulla sielt ollenkaan pois!!!