Tänään käytiin kanssa hiihtämässä Rapan kanssa ja sujui jo todella hyvin. Oli varmaan yön yli miettiny asiaa ja nyt juoksi lähes koko matkan hienosti edessä ja veti jopa aikas paljon!!!!Kieli ulkona Nauttii selvästi kun saa liikkua reippaasti ja mammakin on mukana puuhassa. No nyt tulee parin päivän tauko kun olen vkolopun töissä mut heti alkuviikosta laitamme taas sukset jalkaan ja lähdemme ladulle. Ai niin tänään tehtiin jo paljon pidempi lenkki ku eilen tai siis toisin sanoen kierrettiin pelto ympäri jo 3 kertaa. Tilasin eilen illalla Rapalle kunnon valjaat ja sitten pidemmän vetonarun kun tuo oma on tarkoitettu juoksuun ja on vähäsen liian lyhyt.

Iltapäivällä otettiin ruutuun kupille juoksua 2x, molemmat kerrat oikein hyviä vauhtia oli, luulen et motivaatio juosta ruutuun on nyt palannut kun en ole ottanut yhtään stoppia ja ruudussa on aina ollut kuppi. Ens viikolla kokeillaan joku päivä stoppia, mut nyt viel vahvistetaan muutaman kerran kupilla. Suoria luoksetuloja otettiin pari kertaa ja niihin haettiin vaan vauhtia, että lähtisi oikein terävästi liikkeelle ja tulisi lujaa mamman luo. Aika hyvin onnistuinkin, lähdöt oli hyviä ja teräviä. Jos en juossu pakoon niin loppu matkasta vähän himmaili muuten tuli lujaa!!!! Loppumatkan himmailun syynä on varmaan se et pääsee tulemaan sivulle paremmin kun vähän hidastaa vauhtia ennen käännöstä. No tuo on taas tuollainen pikku juttu, mutta silti jossain tilanteessa saattaa olla todella tärkeä!!Hymy

Tunnari tehtiin pitkältä ( n 20m ) matkaa, sen takia että palauttaisi ja menisi kapuloilla reippaammin eli laukaten. Laukkasi rauhallisesti kapuloille ja tuli samalla rauhallisella laukalla takaisinkin, en taida nyt takertua tuohon vauhtiin koska pahoin pelkään et siinä tulee sit ongelmia koko tunnarin kanssa. Ekalla kerralla toi hienosti oman, mutta otettiin uusiksi kun kääntyi istumaan mun sivulle sillä aikaa kun liikkuri vei kapulat. Toisella kertaa istui hienosti niinkun kuuluu, mutta sitten kapuloilla otti eka oman ja pudotti ku alkoi haisteleen maasta jotain ja sitten toikin viereisen. No kolmas kerta sit perään ja nyt oikein mallikas ja onnistunut tunnari!!! Istui niinkuin kuului, nosti varmasti oman ja toi sen reippaasti mulle!!!Hymy

Lopuksi otettiin vielä seuraamista ja nyt huomasin mikä meidän "ongelma" on siinä -> KÄÄNNÖKSET. Jää aina käännöksen jälkeen vähän jälkeen ja sitten ei näytä enään hyvältä. Olen yrittänyt kääntää päätä aina kääntyvään suuntaan ennen käännöstä, mutta nyt niissä tökkii vaan joku..... Tuota täytyy miettiä et missä se ongelma on....Ku tein vaan suoraa seuraamista niin seurasi todella nätisti ja piti hienosti kontaktia, eli nyt on treenattava noita käännöksiä.

Ompas hyvä tunne kun itse keksin mikä on vialla!! No nyt voi la ja su miettiä miten sitä lähdetään korjaamaan, siis olen töissä molemmat päivät. Alkuviikosta kuulette miten olen ajatellut ratkaista ongelman ja jos en keksi mitään niin sitten jätän asian hautumaan keskiviikkoon ja Lentsun yksäriin asti niin sitten olemme varmaan viisaampia!!!

 

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!! Cool