Eilen käytiin Saken ja poikien kanssa Kiipun perämetsällä lenkkeileen. Mukaan pakattiin oikein nuotipuut ja makkarat, siis kävimme muutaman tunnin eväsretkellä. Oli ihanaa vaan rauhassa kulkea valkoisessa metsässä, aivan liian täydellistä olisi ollut jos aurinko olisi paistanut. No ehkä sitten seuraavalla retkellä jo aurinkokin paistaa!!! Näimme myös komeat hirvenjäljet ja jopa mun berni haisteli niitä aivan innoissaan! Kape taitaa olla ollut entisessä elämässään hirvikoira!! =)

Molemmat ukot retkellä!!!

Rasmus vauhdissa!!!

Kapeeee....

Makkaran ja nuotion vartijat!!!

Takaisin päin kävellessä Rapa meni metsään tutkiin jotain ja en siitä nyt niin huolestunut vaan jatkettiin matkaa kohti autoa. No me päästiin autolle ja ei poikaa näkynyt, mä sit lähdin takaisin käveleen ja katseleen missä Rapa mahtaa olla. Pääsin hakkuu aukiolle ja olin ihan varma et kuulin Rasmuksen vinkkuvan ja huohottavan aika lähellä, ei vaan koiraa näkynyt missään. Aikani siinä huutelin ja katselin ja edelleen vaan kuului huohotus. Yht äkkiä huomasin noin 50m päässä umpihangessa mönkivän Rasmuksen!!!  Rasmus oli niin väsynyt ja puhki että tuohon muutaman kymmenen metrin matkaan kului aikaa varmaan 10minuuttia siellä umpihangessa... Rapa näytti ihan lumipallolta kun vihdoin pääsi tielle, oli suojalumi ottanut vähän kiinni turkkiin!! Sitten vaan autolle ja kotiin sulatteleen ukkoa!!! Molemmat pojat nukkuivat koko illan!! Tuollainen umpihanki juoksu vähän väsyttää ja olin kyllä itsekkin väsynyt!!

Tälläisiä lumipalloja Rapa oli täynnä....

Ja takaa....

Tänään olin töissä iltaan asti ja jäi treenit vähän vähäisiksi. Kasper aloitti sisällä kaukoilla ja ne tehtiin pelkillä käsimerkeillä. Seisomaan nousu tuotti ongelmia muuten meni hyvin. Rasmus myös teki kaukoja pelkin käsimerkein, olin niin onnellinen kun "uusi" käsimerkki toimi hienosti ilman suullista käskyä!!! JEE JEE!!! Rasmus teki ohjatun suuntia alustoilla ja nyt lähtee yhtä halukkaasti molempiin suuntiin. Tein kyllä edelleen niin että otin korkeintaan yhden lähetyksen viidestä vasempaan ja muut oikealle että saisi sitä vahvistettua mahd. paljon. Kasper hölmöili sillä aikaa Saken kanssa sohvalla!!! Temppuosiossa tehtiin Rapan kanssa taas sitä uutta ja salaista temppua.... Se on nyt edennyt suuren askeleen eteenpäin, kohta voin sen jo paljastaa.....

Huomenna toivottavasti ehdin käymään kunnon lenkillä poikien kanssa ja sitten täytyykin lähteä taas töihin "raatamaan"!!!!