Aamulla lenkkeiltiin elonkierrossa ja tässä muutama kuva matkan varrelta, kun kamera oli taas pitkästä aikaa mukana. Olisi kiva jos olisi ollut vähän enemmän lunta.....

 

Ja sitten vielä katse tulevaisuuteen....Kieli ulkona

Lenkin jälkeen reenailtiin siin parkkipaikalla, ohikulkijat saivat taas ihmetellä mitä ihmettä teen.... Kasper pääsi aloittaan ja otettiin seuraamista. Noudot oli ihan hukassa..... Hengaili vaan kapulan vieressä ja katseli mua sekä maisemia, uudella -hae- käskyllä toi kapulan KÄVELLEN mulle!!Kieli ulkona On tuo berni vaan niin hauska tai no tuo käveleminen oli kyllä hauskasta kaukana!! No uusinnalla ihan ok nouto tuon edellisen jälkeen! Viimeiseksi ruutuun kupille juoksu, jossa oli vauhtia ja sitä berni ilmettä!!

Rasmus teki sivulle tuloja->nopeita ja SUORIA!! Ruudun hahmotti hyvin ja juoksi vauhdilla sinne. Jätettiin sitten yhdessä ruutuun palkka ja tehtiin liikkeestä istuminen -> ok, seuraaminen muuten hyvää paitsi oikealle käännöksen jälkeen jäi vähän jälkeen ja sitten se ruutuun juoksu!!! On sillä ruutuun viedyllä palkalla ihmeellinen voima, Rapa oli oikein innokas ja "työ" motivaatio ihan huipussaan!Hymy

Kaukoja tehtiin ensin pieni sarja ja sitten palkka ekoista nousuista pitkältä matkalta. Ne on vaan edelleen hyvät ja rauhalliset.  Itse tykkään kun ne on rauhalliset ja asennon vaihdot siistejä eli juuri sellaisia kun ne nyt on!!! HYVÄ ME!!

Lopuksi pilkottiin ruutu viel osiin ja tehtiin kaikki erillisenä. Maahanmeno tarvii vähän vahvistusta kaikki muuten oikein kivoja. Olen itse tyytyväinen myös ruutuun ja siihen motivaatioon mikä Rasmuksella on sinne mennä. 

Iltapäivästä suunattiin auto Marja ja Katin kanssa kohti Hyvinkäätä ja koirauimalaa!!! Pääsivät karvakorvat uiskenteleen!!

Jeppe näyttää mallia kuinka hypätään reunalta!!!

Ronttikin uskaltautui uimaan ja hakemaan leluja, kun ymmärsi mistä oikein on kyse!!

Valitettavasti emme ole ollenkaan niin tyytyväinen uimalaan kun viime talvena, veden lämpötilaa oli laskettu ja Rasmusta alkoi ihan paleltaan kun oli uinu noin 15min. Ennen on aina uinu puol tuntia ihan koko ajan ja suurinpiirtein saanu nostaa pois altaasta. Nyt ei halunnu enään mennä uimaan vaan meni lämmitteleen patterin viereen.Otsan rypistys Me sitten lähdimme kuivaileen ja pukeen lämpimiä vaatteita päälle. Kivaa oli kuitenkin niin kauan kun Rapa pystyi uimaan, toivottavasti ei vaan tule kipeäksi.

Svante ja Rontti pukeutuneina ja odottamassa että auto lämpiää ja päästään lähteen kotiin.

Rasmus alkoi lämpiimään kun saatiin pari takkia päälle kuivauksen jälkeen, ihan uskomatonta et sen tuli niin kylmä. Jeppekin kyllä paleli kun tuli altaasta, ikinä ennen ei ole koiramme palelleet vaikka pakkassäällä ollaan käyty ennenkin uimassa.

Näin väsynyt koira mulla on nyt kotona, saa huilata nyt takki päällä et pysyy terveenä eikä vaan saa flunssaa. Valitsi ihan parhaan paikan huilaamiseen.