1976720.jpg
VOUSI 2008:
Paljon ehti tapahtua ja oli ilon hetkiä ja myös niitä surullisempia hetkiä, mutta päälimmäinen fiilis viime vuodesta on oikein positiivinen!!!
Vuosi on ollut oikein mahtava, molemmat pojat ovat olleet terveitä ja voinneet oikein hyvin.
Rasmus on edennyn aivan valtavan paljon tokossa ja samoin mejässä. Ehkä kaikista parhaat muistot Rasmuksen kanssa viime vuodelta on messarin Roppi ja Kans mva (vahvistus vielä puuttuu, mutta kaikki cacibit on saatu kerättyä).
Kasper on treenannut kanssa välillä aktiivisemmin ja välillä ei niin paljoa, mutta oppinut paljon uutta ja kisasi alkuvuodesta hienosti voittajassa (3pist jäi puuttumaan ykköstuloksesta). Luulen että Kape nauttii elämästää todella paljon noin oloneuvoksena ja tekee aina välillä tottista äidin kanssa ja hymyilee kaiken aikaa kun pääsee hommiin (pääasia on et molemmilla kivaa, kun tehdään yhdessä)!!
KIITOKSIA kaikille ystäville kannustuksesta, nyt jatketaan kohti uusia kujeita ja vuotta 2009, josta tulee aivan MAHTAVA vuosi (ainakin toivon niin)!!!

Eilen käyttin lenkkeileen Latarissa isolla porukalla ja mukana uusi tulokas Sasu. Rasmuksella ja Sasulla oli pientä poikien kinaa, mutta lenkki sujui sitten kuitenkin hyvin. Pojilla kun on aina välillä sellaista pörinää keskenään, pääasia kun pystyivät lenkkeileen kuitenkin yhdessä.
Lenkin jälkeen käytiin Katin kanssa Marjalla kattoon Roistoa ja vähän reenaileen. Rasmus otti seuraamista, metallinoudon, muutaman suoran luoksetulon ja luoksetulon stopit auton kierrolla -> kaikki oikein kivoja. Viimeiseksi Rape otti viel paikallaolon niin että muut koirat olivat vapaana siinä ympärillä ja Marja kävi palkkaa Rasmuksen aina välillä, oikein hyvin makasi ja oli todella rauhallinen. Nyt vaan paljon treeniä siihen, niin saa senkin kuntoon.