Tänään ei olla paljoa liikuttu turhaan, pojat olivat sen aikaa maalla kun käytiin syömäs keppana kellaris. Illan suussa kävin juoksuttaan ukkoja vähäsen jokirannassa, mutta siinä taitaakin olla tämän päivän reippailut. Lenkille kyllä tekisi mieli, mutta en raaski noit karvaturreja tuolla porottavan auringon alla juoksuttaa ja yksin sitten ei tule lähdettyä.

Nyt illalla sain inspiraation lähtee treenaan tokoa kun aurinko oli jo laskenut ja ulkona ilma alkoi viiletä. Suunnattiin Rapan kanssa koulun kentälle ja saatiinkiin tehtyä melkeimpä täydelliset tokot!!!Hymy Aloitettiin ruutuun juoksulla ja stopista palkka. Kentälle oli piirretty viivoja pesistä varten, me saatiinkin käytettyä niitä hyvin vähän häiriönä. Ruudun tein yhteen kulmaan, ihan kun se olisi ollut kehänauhan vieressä niinkun se usein kisoissa on. Mutta siis palataan siihen ruutuun joka oli aivan super hieno!! Seuraamista otettiin lelun kanssa kun se kerran kiinnosti ja nyt tuntui että seuraaminen oli just sellaista kun MÄ haluan eli tiivistä, innokasta ja hauskaa!!! Rapan seuraaminen on kyllä parantunut paljon kun olen tehny sitä vaan sillon kun leu kiinnostaa että paasen palkkaan sillä. Luoksetulossa seisomaan stoppi ei onnistunut mutta muuten hyvä. Jälkeen päin mietin että Rapa ei pakosti nähny mun käden liikettä kun oli jo vähän hämärää ja mulle tummat vaatteen päällä. No otettiin muutama seisomaan stoppi lyhyemmältä matkaa ja ne kyllä ihan hyviä. Olihan pakko tehdä muutama vauhti luoksetulo kun ukossa oli vauhtia aikas paljoooonnnn....

Pitkästä aikaa tehtiin ohjattua ja nyt vasenta puolta ja tasan kaksi kertaa kun molemmat TODELLA UPEATCool Ekalla vein kapulan n5metriin ja sit toisella ihan sinne 10 metrin päähän. Kääntyi merkiltä todella hyvin ja meni kapulalle reippaasti laukaten ja palauttikin se laukaten!!! UPEETA!!! Loppuun vielä pari ruutua kupilla ja siinä välis ruudun loppuosa joka MYÖS todella upea. Oli kyllä kerrassaan upeat treenit ei olisi paljon paremmin voinu enään mennä. Tästä eteenpäin alan treenaan vallan vasta ilta myöhään kun näyttää olevan R:llä vielä energiaa vaikka kuinka paljon.

Sakke tuli sitten Kapen ja Rokan kanssa myös kentälle ja molemmat ottivat luoksetulot kylläkin Saken kanssa. Rokan luoksetulo oli ehkä hieman vaikea kun mä pidin sitä kiinni ja mulla oli myös isot pojat siinä. No eipä tuo haitannu hienosti silti lähti lelulle, mä vähän eipäili että saattaa jäädä hengaileen isojen ukkojen kanssa mutta epäilyny osoittautui onneksi vääräksi.

Mä olen päässy kaikille niin kehumaan kun tuo pentu alkaa olla sisäsiisti.... No eipä tarvi enään kehua, sillä on tänään kussu 3 kertaa sisälle ja yhdet paskatkin vääntäny. Siis tää on jotenkin aivan uskomatonta sillä tähän asti on ainoastaan öisin tehny jotain jos ei olla satuttu heti heräämään kun hänellä olisi hätä. No toivottavasti tää oli vaan joku "kusetus"päivä ja huomen taas jatkuu sama vanha tahti et mennään nätisti ulos asioille!

Huomenna onkin Kapella ja Rapella oikein hemmottelupäivä, sillä Anu tulee hieromaan ne ja pojat saavat vaan nauttia. On ihan kiva tietää mitä niiden lihaksille kuuluu ja toivottavasti ei löydy mitään suurempia jumeja.