Tänään kävin vetäseen Rapalle ja Rokalle jäljet, huomen päästään sitten päivällä kattoon et kenen nenä haistelee ja kenen ei!!! Oli kyllä mukava vetää jälkii kun hornetit pörräs pään päällä, niin ettei omia ajtuksiaan edes kuullu!!! No en valita niistä horneteista, ne on mun mielestä aika kivoi kun oltiin illal kattoon niit ihan 100m päästä, aikamoinen mekkala niistä vaan lähtee!!! Mä olisin niin halunnu päästä lentään niillä, kas kummaa kun en päässy!!!

Alkuillasta käytiin treenaan ihan isossa cityssä eli forssan lukion parkkipaikalla. Treenit aloitettiin Ruun ja Roiston näyttely treenil ja molemmilla pojilla sujui tänään todella hyvin!!! Rapa treenasi palkkattomuutta: ekaksi suora luoksetulo -> tunnari -> kaukot -> liikkestä istuminen ja viimeiseksi ruutu, missä palkka odotti poikaa!!! Luoksetulo ja tunnari todella hyvät, kaukot ei oikein sujunu. Eka nousu tökki ja vähän kaikki muukin.... No niitä nyt treenataan ja kokeilen taas tuon leikin varjolla saada ne kuntoon. Liikkestä istuminen hyvä, vähän ehkä seurautin liian hiljaa mutta tästä on nyt hyvä jatkaa ku istui todella kivasti. Ruutuun painoi ihan täysiä syömään kupille, hyvä Rapa!!! Teki todella hyvin töitä kaiken aikaa ja oli innokas!!! No nyt tiedetään taas mitä pitää treenata!!!

Rokka vuorollaan sit vaan juoksenteli ja leikki eli oli mulla kaiken aikaa vapaana ja pysyi hallinnassa todella hyvin. Kävi kyllä moikkaan kavereita mutta tuli sit aina takaisin kun kutsui!! Tehtiin me muutama seisominen, istuminen ja maahanmeno, nyt jo menee maahan kivasti ilman jalka-apua!!! Lopuksi tietenkin luoksetulo leluun ja ampuu ihan täysii kun päästetään irti! Huomasin tänään et pitää tehdä lelulla paljon enemmän sillä jos annan nameja välillä paljon niin sit ei enään niin helpolla kiinnstu/syty lelusta. Leikittiin nyt kanssa paljon ja tuo pikku mieshän juoksenteli onnellisena lelu suussa pitkin parkkista ja näytteli muille hienoa palloonsa!!!!

Lopuksi Rapa otti vielä paikallamakuun, joka todella hyvä ja rauhallinen!!!! Oli todella kiva treenata porukalla pitkästä aikaa, siinä menisi vaikka koko ilta kun juttelisi ja touhuisi koirien kanssa valitettavasti tuo aika on aina rajallista ja nytkin oli kova kiire katsomaan hornetteja!!!