Tänään treenailtiin jälleen kimpassa, mutta vähän eri kokoonpanolla kun eilen.Paikka myös vaihtui, oltiin Feeniksin parkkiksella ja kuinka sattuikaan siellä oli tänään korispeli eli autoja ja ihmisiä oli vaikka kuinka. Oltiin ihan ihmeissään et voiko Forssas olla niin paljon autoja, tais olla ne peliin tulijat yhtä ihmeissään meistä kun touhuiltiin siinä koirien kanssa kaikenlaista!! No varmaan päästiin Forssan lehteen lyhyet palstalle et kuinka koiraihmiset on vallannut parkkipaikan vaikka oltiin ihan siellä kulmassa!!!No koiruuksille oikein hyvää häiriöö ja olinkin Rapaan tyytyväinen kun pystyi suht hyvin keskittyyn ja tekeen hommia vaikka ihmisiä vilisi ympärillä.

Olin kerrankin oikein suunnitellut ja pohtinut mitä tehdään. Rasmus siis teki kisamaiset treeniit ja otettiin kaikki muut voittaja liikkeet paitsi metallinoutoa, jota en uskalla vielä kokeilla ulkona. Yleisilme oli hyvä ja jaksoi tehdä hienosti hommia. Liikkeiden välissä temputin vähäsen ja niistä Rapa todella innostui.

Seuraaminen: suht hyvää ja tiivistä. Pari kertaa satuin laskemaan katsettani niin heti alkoi Rasmus jätättään mutta onneksi liikkuri käskytti pään ylös!!!

Liikkeestä istuminen: Ok, pienellä katseavulla

Luoksetulo: Vauhtia olisi saanut olla hieman lisää, mutta tuli kuitenkin kaikki pätkät laukalla. Stopit hyviä.

Ruutu: Ruutu oli autojen vieressä ja Rapa sit lähti katsoon mun auton viereen mis oli sen naru, mut hokasi heti ettei se ole ruutu ja hienosti etsi ruudun katseellaan ja juoksi seuraavaksi törpöille. Meni sivusta siään ja mun stoppi vähän myöhässä joten jäi aika reunaan ja itse asiassa oli reunaviivan päällä. Loppu sit suhteellisen hyvä, mut positiivistä on se et etsi ruudun vaik ei sinne heti juossutkaan!!! Ollaan siis edistytty!!!

TAUKO

Tunnari: Oikein hyvä!!!!

Hyppynouto: Muuten hyvä mut palautukses otti häiriöö autoista jotka meni ohi.

Kaukot: Ekaan nousuun kaks käskyä muuten LOISTAVAT!!! :)

P.olo: oikein hyvä!!!

Oikein hyvät treenit tänään ja olen niin tyytyväinen mun pikku mieheeni!!! Kyllä se niin hienosti osaa!!! Nyt voi mennä huhtikuun kisoihin luottavaisin mielin ja toivoa vaan että kaikki onnistuu ja saadaan se ykköstulos sieltä tuoda kotiin!! Nyt vaan ennen kisoja vahvistellaan kaikkia liikkeitä tasaisesti ja kokeillaan saada vaan treenit mahdollisimman kivoiksi ja vaihteleviksi ja tietenkin temppuillaan paljon!!

Treenien jälkeen haettiin Tiian mukaan ja lähdettiin porukalla lenkille. Tehtiinkin oikein rentouttava lenkki ja tietenkin oli niin ihanaa kulkea rakkaiden ystävien kanssa yhdessä ja ehkä vähän juoruilla!!! Mitä tää elämä oliskaan ilman ihania ystäviä!!! <3