Tänään aamusta ajeltiin Somerolle paimenteleen Uunon kanssa!!! Päästiin isolle laitumelle ison lauman kanssa puuhasteleen ja Uuno teki todella hiensoti hommia, ei yhtään painunut nenä maahan!! Pysäyttelin monta kertaa ja päästin aina Uunon uudetaan liikkeelle, pysähtyi nyt todella hienosti ja odotti et kävin silittään ja sitten kovalla vauhdilla takaisin hommiin!!!! On toi paimennus vaan niin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, ku koira tekee hommat ja mä vaan määrään suunnan mihin mennään ja kuljen siellä edellä!!!! Ihanaa!!! Uuno myös esitteli muille paikalla olojoille Turhapuro temppujaan....meni seisomaan ämpäreihin niin et etutassut toisessa ja takatassut toisessa ja sitten iloisena kusi sinne samalla kun joi.... Et sellainen Uuno Turhapuro meillä!!!!

Päivällä käytiin Vaulammille metsälenkillä et saivat poitsut ja Didi vähän juosta kun huominen päivä vierähtää kivasti autossa istuen ja maisemia katsellen!!! Käytiin myös uimassa tai siis koirat kävivät ja Uuno hyppäsi ekaa kertaa laiturilta lelun perässä eli kyllä siitäkin tulee vielä pellehyppy mestari niinku Rapa ja Rokka ovat jo!!!!

Tokoillakkin oli ihan pakko, Rasmus ja Rokka tekivät hyppynoutoa ja vinoja heittoja. Rasmusta tarvii auttaa jonkin verran meno hypyissä mutta palautukset hienosti. Rokkaa taas puolestaan tarvi auttaa paluu hypyissä enemmän ku menomatkalla, mutta molemmilla hienot noudot vaikka heitin kuinka vinoon. Kaukojen ekaa nousua ihmeteltiin myös ja Rasmuksella ei mitään hämminkiä mutta Rokalle istuminen oli vähän vaikeaa, sain kuitenkin onnistumaan hyvin ku ensin vähän tein lähempää ja sitten pidensin matkaa!!! Hyvät tokot molemmilta reissupojilta!!!!

Uunon kanssa tehtiin hyppyä ja alo luokan hyppy melkein valmis, hyppää innokkaasti esteen yli ja pysähtyykin oitis käskystä!!!! Loppua ei tehty kun halusin vaan vahvistaa hyppyä ja että se olisi todella kivaa. Jäävien pysymistä tehtiin kaikissa asennoissa ja pysyy hienosti vaikka eipä olla tuota paljoa treenattu ennen, no mutta tarvii jatkossakin tuotakin aina välillä treenata ettei vallan unohdu!!!!

Nyt on tavarat pakattu, kannettu autoon ja vois niinku lähtee reissuun!!! Ensi viikolla palaillaan takaisin Suomeen pieneltä näyttely kiertueelta ja toivottavasti tuomisina on jotain uusia valionarvoja!!!