Viikonloppu vierähti näyttelyreissulla Venäjällä. Käytiin KV näyttelyssä Pihkvassa eli matkattiin ensin Viroon ja sieltä sit isommalla porukalla Venäjälle. Alku matka meni todella rattoisasti Viron tulliin asti, missä huomattiin että vuokra-autossamme on väärä moottorinnumero.... No onneksi matkan "järjestäjällä" oli mukana vuokraajan tiedot ja saatiin selvitettyä tuo pikku ongelma (auto vuokrattiin siis Viron puolelta). Parin tunnin odottelun jälkeen päästiin sitten jatkamaan matkaa onnellisesti ja Venäjän tullista päästiinkin melkeimpä ajamalla vaan läpi. Hotellille saavuttiin vasta yhden aikaan yöllä ja kaikille kyllä uni maittoi!!!

Sunnuntaina siis näyttelypäivänä sai onneksi nukkua aamulla kahdeksaan asti ja kävimme ennen näyttelypaikalla lähtöä syömässä aamiaisen että jaksaa sitten koko päivän. Näyttelypaikkana toimi joku vanha tennis kenttä, jossa oli kaksi kehää (pohja erittäin liukas kun oli satanu koko yön) ja kaksi muuta kehää olivat viereisessä hallissa sisällä. Kooikerien arvostelu alkoi vasta iltapäivällä ulkokehässä, joten ehdimme vähän shoppaileen.

Tuomarina meillä oli mukavan tuntuinen nainen joka tutki tarkkaan rakennetta ja hampaita. Ekana kehässä oli Rasmus joka sai erin ja oli sitten heti pu1 ja  sai cacibin sekä sertin ja tuli Venäjän muotovalioksi!!!! Meillä oli mukana myös B A Yette Yolinda jolle myös sertti ja cacibi -> RUS MVA!!! Roppi kehässä Rapa vei sitten voiton itsevarmalla käytöksellään (tuomarin sanojen mukaan)!!!

Sitten saikin taas odotella muutaman tunnin ryhmäkehiä. No vihdoin ja viimein sitten oli 8 ryhmän vuoro ja mulla ei ollu hajuakaan mikä kooikerhondje on Venäjäksi, siinä sit tuli pienoinen paniikki.... No menin sit vaan sinne muiden mukana ja kyllä kannatti mennä, sillä Rapa oli RYP-3!!! Ryhmässä tuomarina toimi Venäläinen vanhempi mies, jota ihan selvästi vähän pelotti Rapa kun tuli todella varovasti sitä katsomaan ja koskemaan!!! Voipi olla ettei setä ollut ikinä ennen nähnyt kooikeria, mutta siis selkeästi tykkäsi Rapasta, no kuka siitä voisi olla tykkäämättä!!!