Tässä muutama kuvatus eilisistä aksakisoista:

nyt mennään ja komeasti

Rengas oikein mallikkaasti

Kuvat: Rauno Junttila

Rengas voidaan suorittaa myös näin!!!

Matka jatkuu vauhdilla

Keinu oikein mallikkaasti alas asti!

Kyllä pujottelee

Katselin kuvia ja kiinnitin huomiota Rokan hyppyasentoon ja nyt kaikissa kuvissa takajalat ojentuu kauniisti taakse kun alkuvuodesta vielä keräsi ne vartalon alle kun se takaosan käyttö oli olematonta, nyt siis varmaan tekniikka vähän paremmin hallussa!!!! Alkaa näyttää aika hyvälle ainaki mun silmään!!!!

Kuvat: Sami Kuusi

Tänään illalla kävin kouluttaan vähän kentällä tokoa ja sitten omien poikien kanssa Elonkiertoon lenkkeileen ja jopa tehtiin ravilenkki pitkästä aikaa, vähän tuota laiskuutta ollut ilmassa.... Lenkin jälkeen Uuno tokoili vähän parkkiksella. Aloitettiin kosketusalustalla ja hienosti sinne syöksyili!!! Kaksi lyhyttä paikalla makuuta, oli aikas rauhallisesti vaikka mä vähän liikuin sivuttain koiran edessä, sivulta maahanmenoa treenattava paljon koska se todella vaikeaa. Puukapulaa heittelin pari kertaa ja sen hakee kyllä todella reippaasti. Lopuksi heiteltiin vielä metallia ja sen ottaa joka kerta aina vaan paremmin suuhun, hieman vielä yököttää kun siihen jää hiekkaa kiinni!!!

Rasmus ja Rokka tokoilivat koti pihalla ja ohjelmassa hyppynoudon vinot heitot. Rasmus hyppäsi joka kerta meno hypyn mutta paluu unohtui kun heitin todella sivuun ja olin itse sivussa, no parilla toistolla ja avustamisella oikein hyviä hyppyjä. Rokalla sitten meno hypyn kanssa vähän ongelmia todella  vinoissa heitoissa mutta paluu hyppy aina kunnossa!!!! Molemmat pojat tekivät itsenäisiä sivulletuloja ja niissä kyl molemmat todella hyvii. Rokan kanssa sit viel työstettiin vähän seuraamisen alkua ja virittelyä kun sain sen pilattua tuossa jo kerran.... No nyt se tulee kuntoon ku lähdetään sitä työstään!

Loppuun viel kuva missä ilme kyllä kertaa enemmän ku tuhat sanaa:

Kuva: Rauno Junttila