Taas tänään tuli vietettyä töissä reilut 10h mutta senkin jälkeen on vaan treenattava tai muuten paha omatunto kolkuttelee koko yön.... No mentiin käymään raksalla niin pojat saivat ottaa siinä pihalla tunnarin, seuraamista ja vauhtiluoksetulon yhdessä. Rapa teki tunnarin kerran ja se ihan sika hieno. Rokka teki kolme kertaa ihan sen takia vaan et tulisi vähän varmuutta siihen, ekalla kerralla mietti pitkään ja otti väärän suuhun muuta vaihtoi omaan muut kaksi kertaa todella mallikelpoiset tunnarit. Seuraamista molemmat pojat tekivät häirittyinä eli toinen kora hyppi siinä jaloissa ja Sakke huuteli käskyä sun muuta milloin sattui. Rapan seuraaminen yhtä makeaa kuin aina ennekin, Rokan seuraaminen mysö todella hienoa eikä ottanut häiriöö oikein mistään. Loppuun viel se luoksetulo super pitkällä matkaa ja pojat yhdessä, tulivat muuten aika hyvää vauhtia!!!

Kotona sisällä vielä pakolliset pää jutut jossa Rokka edistynyt todella paljon, nyt pää pysyy jo noin 5sekunttia maassa todella hienosti, Rapa myös alkaa pikku hiljaa hokaan mistä on kyse. Sitten perään viel ne istumistreenit ja ne hyvin molemmilta!!!

Huomenna mennään heti aamusta lenkkeileen elonkiertoon oikein hyvässä seurassa, siitä onkin sitten hyvä jatkaa matkaa töihin kun koirat ovat kunnolla juosseet ja telmineet lumessa!!!