Eilen vietettiin koko päivä maalla kun meitin porukat oli Tallinnassa niin me oltiin sit koiruuksien kanssa talon vahteina. Rokka kävi vähän tutustuun navetassa, vähän aluksi ihmetteli mitä ne elukat on mut eipä niitä sit enään edes huomannu kun siellä Villen kanssa juksenteli. Maton pesuun ja painepesuriin tehtiin myös tuttavuutta eikä niissäkään ollu mitään ihmeellistä pentuliinin mielestä. Aika rohkea tapaus, mut hyvä vaan ettei turhia pikku juttuja säiky vaan menee rohkeasti katsomaan!

Iltapäivällä Rapa pääsi tokoileen ja aloitettiin hyppynoudolla, ensin ihan liikkeenä metallilla ja puulla. Perään tehtiin vielä Lentsun toukokuun harjoitusta siis tarkoituksena saada koira hyppäämään vaikka este ei olisikaan ihan linjalla ja kapula näkyisi suoraan edessä. Jos este jää mun vasemmalle puolelle niin onnistuu todella hyvin, toisella puolella vähän jouduttiin tekeen töitä mutta saatiin oikein hyviä suorituksia!! Ruutua tehtiin pari kertaa kupin kanssa ja kerran tyhjä. Kaikissa oli oikein kivasti vauhtia ja se"ilme" oli kohdallaan! Kolmannella kerralla ruudussa oli palkattomuustreenin palkka. Palkattomuustreeniin kuului liikkeestä istuminen ja kaukot ja tietenki viimeiseksi se ruutuun juoksu. Rapalle on tuo pennun tulo tehnyt kyllä hyvää sillä on nyt todella innokas leikkiin ja muutenkin ihan super innokas kun pääsee touhuileen mun kanssa kaksin. Lelun kanssa tehtiin vähän seuraamista ja siinä askel siirtymiä. Askel siirtymiä täytyy nyt joka päivä ottaa namin kanssa sillä tuppaa vähän irtoon liikaa mun jalasta.

Illalla lähdettiin Katin ja koirien kanssa mejäileen. Ekalle mini jäljelle pääsi Rokka, haisteli alkumakauksen todella tarkkaan ja jopa söi siitä. Autoin ja ohjasin sitä lähteen jäljelle. Kulki aina pari askelta hyvin jälkeä ja sit jäi ihmetteleen tai syömään jotain keppiä. Kulki kyllä pääsääntöisesti jällen suuntaan ja ne mitä meni niin hyvin nenä maassa. Lopussa palkaksi oli ruoka, joka taisi olla oikein hyvä valinta. Nyt täytyy jättää pikku mies hautoon tota asiaa ja kokeilla parin viikon päästä uudelleen. Ihan lupaavalta ainakin vielä tuo jälkipuuha näyttää, voi olla et Rokastakin tulee jälkikoira!!!Hymy

Svante ja Rontti jäljestivät välissä ja sitten oli Rapnan vuoro. Rapan jälki oli varmaan 800-1000m pitkä ja melkeimpä sen 24h vanhakin. Jäljellä oli katkokulmat molempiin suuntiin, kaksi kulmaa ilman katkoa ja makausta sekä neljä suoraa makausta. Rapa jäljesti omaan tyyliinsä rauhallisesti ja hyvin. Molemmat katkot suoritti aivan äärettömän hyvin, lähti jopa molemmilla kerroilla heti oikeaa suuntaan. Makauksilla saisi pysähtyä vähän paremmin, mutta en oikein tiedä mitä sen asian kanssa tekisin...täytyy kysellä viisaammilta vähän neuvoa tuohon. Tavallisissa kulmissa tekee aina pienen tarkistus lenkin, mutta tulee sitten takaisin, niitäkin täytyy vaan treenata lisää. Vikalla osuudella vähän kulki jäljen sivussa, taisi kaato jo haista ukon nenään, mutta keskittyi sitten kuitenkin hyvin jälkityöhön! Olen kyllä niin tyytyväinen tuohon jäljestykseen!!!Nauru

Tänään olinkin sitten koko päivän töissä ja koiruudet oli Leevin hoidossa Vaulammilla. Huomenna alkaakin jo Lentsun kurssi ja päästäämn taas treenaan Rapan kanssa tokoa, jos vaikka pääsisi kisaan tässä syksyn aikana!!!