Eilen olin töissä vaivaiset 12.5h mutta illalla vielä pihalla vähän tokoiltiin ettei vaan pääse unohtumaan!!! Uuno sai aloittaa kerranki, ekana merkkiä ihan ekaa kertaa ja tehtiin niin et kävin bilettään merkin takana. Selkeästi pientä miestä vielä vähän jännittää tuo irtoaminen mutta meni kuitenkin merkin taaksa ja pääsin siitä palkkalieen. Naksun kanssa tehtiin alustaa ja se sujuu kyllä oikein hienosti. Lyhyt paikalla makuu loppuun ja oli todella rauhallinen vaikka mä vähän teepastelin siinä ympärillä!

Rokka treenasi kolmen alustan kanssa ohjatun suuntia eli ihan normaalisti ohjattu mutta kapuloiden paikaloilla alustat ja ne oli vaan metrin koiran takana. Aluksi vähän epävarma et mihin pitää mennä mutta parani kaiken aikaa ja lopussa oli jo todella  tarkkaavainen ja luki hienosti mun merkit!!!! Kaikki jäävät otettiin pari kertaa pallon kanssa ja ne kyl ihan ok, maahanmeno nopeutunut kun se pallo siel edessä. Ruudun loppu osa kiertämisen avulla ja nyt oli ainaki vauhtia jota siihen on haettukkin!!!

Rasmus teki pelkkää alustaa ja se edelleen hienosti. Liikkeestä istuminen pari kertaa ja ne ihan täydelliset et kun onnistuisi lauanatainkin noin hienosti. Loppuun kaukojen ekoja nousuja leikin varjolla ja ne kanssa ihan kunnossa!!!

Tänään aamusta lähdettiin Forssaan ja käytiin samalla tokoileen Feeniksin kentällä vaikka lämpöä oli ihan riittävästi... Rasmus aloitti tyhjällä ruudullla eli stopista palkka, se upeasti. Pari ruutua tehtiin kipolla ja vauhtia ihan kohdallaan. Suoria luoksetuloja muutama ja niissäkin vauhti todella hyvä vaikka varmasti Rapanki oli kuuma. Loppuun seuraamisen käännöksiä ja perusasentoja palkaten, vähän laiskaa mutta olisiko kuumuus vähän haitannut....

Rokka teki ruutua EVL tyyliin tietenkin ja vähän alussa sekaisin ja luuli tekeväsä ohjatun mutta kun huomasi ruudun niin sit todella hienosti. Eka tyhjät molemmista suunnista ja sitten pallopään kanssa muutamia kertoja ja voi sitä riemua!!!! Suorat luoksetulot oikein hyviä ja tule todella lujaa.

Uuno aloitti kanssa ruudulla ja on sillä selkeästi vähän hajua mitä pitää tehdä ja nyt irtosi hyvin ruutuun lelulla. Liikkeestä seisomisia pallon kanssa ja eipä niissä mitään ihmeellistä. Tolppaa kierrettiin ja alkaa irtoamaan aina vaan kauempaa, tätä täytyy vaan kanssa treenata niin siitä saa kivan leikin!!!! Loppuun paikallaan istuminen joka hienosti ja todella rauhallisesti.

Treenien jälkeen oli pakko lähteä Vaulammille uittaan koirat kun niillä oli niin kuuma. Uunokin taas uiskenteli pienen matkan kepin perässä, kyl siitä viel vesipeto tulee!!!!