Lauantaina retkeiltiin Jaanan ja Leevin kanssa elonkierrossa. Kaikki koirat pääsivät myös mukaan, Rokkaa kiinnosti totuttuun tapaan possut ja meinasi jälleen karata niiden kanssa tarhaileen.

Parhaat kaverukset käsikädessä

DSC_0146.JPG

ja leikkimässä mökissä!!!! =)

DSC_0164.JPG

Kohta pääsee keräileen auringonkukkiakin, muutama jo kukki komeasti!

DSC_0179.JPG

Illalla käytiin Eijaa, Ranee, Reiskaa ja Kyttää moikkaamassa Rokan kanssa. Rokka ja Reiska leikkivät sen pari tuntia mitä siellä olin, olipa muuten ukko taas väsy. Kiitoksia Reino-miehelle leikkiseurasta ja tullaan taas heti uudestaan kun vaan ehditään!!!Hymy

Tänään herättiin kukonlaulun aikaan ja lähdettiin Heinolaan koiranäyttelyyn, mukaan pääsi vain Rokka turistiksi. Menin esittään muutaman koiran ja sitten mentiin ihan katseleen ja ihmetteleen. Paikalla oli 5 black amiikos kooikeria ja kaikki olivat jotenkin sukua Rapalle.  Kaikki saivat todella hienosti erin. Roppi oli Gosgo ( R:N velipuoli), vsp oli Jeska ( R:N tytär ). Narttujen sertin vei Lacina ja urosten sertti Gosgolle!!! Paljon onnea kaikille ja Elina kokeile muistaa rauhoittua, on sulla vaan UPEAT koirat!!!Hymy Black Amiikos kasvattaja luokka sai kp:n ja oli 1. Upea päiva!!!! =)

Illasta lähdettiin treenan Rapsun kanssa tokoa ja teemana oli vauhti!!! Aloitettiin seuraamisella ja harjoiteltiin juoksuosuutta. Meni kyllä todella upeasti ja pääsin palkkaileen uudella pallolla!!!! Kierrettiin myös pari kertaa puu ja vauhti oli melkein päätä huimaava!!! Noutoja tehtiin kuppipalkalla kun on ollut vähän vaisua tuo kapulan palautus. Nyt saatiin lisää vauhtia noutoon ja palautukset oli paljon parempia kun viime viikolla. Loppuun vielä ruutu, ekaksi tyhjä-> vieressä oli jokin roska, Rapa kävi sen tarkistaan mutta sen jälkeen OHJAUTUI ruutuun kahdella käskyllä!!! Pari kuppiruutua sit perään ja se oli siinä!!! Vauhtia oli ja olen tyytyväinen kun sain noita noutoja vähän paremmiksi!!!

Rokka teki Saken kanssa muutaman luoksetulon kentällä ja sitten Kiipulla käydessä pienen hakuruudun. Kaksi siipeä löysi nopeasti ja palutti todella hyvin. Kaninnahka tuotti vähän töitä, mutta löytyi lopulta!! On kyllä niin sitkeä kaveri, ei lopeta etsimistä ennenkuin löytää!! Rokka myös palauttaa uskomattoman hyvin kaiken mitä hakee niin melkein käteen, eikä yhtään revi tai yritä rikkoa tavaroita! Tuota palautusta ei olla oikeestaan ikinä treenattu mutta hyvin tuo sen silti tekee!!!