Tänään tehtiin kaikkien poikien kanssa noutoi maalla... Rasmus aloitti tunnarilla, joka oli todella varma ja vauhtia oli ihan riittävästi. Metallinoutoa tehtiin kipon kanssa, ideana se että saataisiin palautukseen lisää vauhtia eli kippo taakse ja sitten Rapa noutaan ja kun tulee mua kohti kapulan kanssa niin vapautuu suoraan kipolle. Tehtiin viisi toistoa ja palautus vauhti nopeutui selkeästi loppua kohden.  Hyppynoudot meni kanssa todella hyvin ja niissä oli kyllä vauhtia. Ohjatussa noudossa tehtiin vasenta puolta, ekalla kerralla meinasi lähteä merkiltä väärään suuntaan mutta pysäytin ja otettiin uusiksi ja sitten meni todella hienosti. Tehtiin toinen perään ja sekin todella upea, viimeiseksi otettiin vielä muutama merkki.

Rokka aloitti hyppynoudolla, hienosti hyppää kapulan perään ja pienellä avulla hyppää takaisin kapulan kanssa!!! Rokka selkeästi tykkäsi kun tehtiin jotain uutta ja oli toldella innoissaan!!! Metallikapulaa heitin muutaman kerran ja vähän pikku ukko empii ottaa sen suuhun, mutta kun otti niin toi reippaasti mulle ja sai palkaksi lemppari lelunsa!!! Puukapulalla tehtiin myös tasamaannouto ja siinä ollaan menty nyt suuri askel eteenpäin, sillä pikku ukko malttoi hienosti istua paikoillaan ilman mitään namin apua sen aikaa kun heitin kapulan ja odotti hienosti lupaa hakea sen. Palkkana käytin lelua joka kyllä sopii tuohon todella hyvin, niin saadaan vauhti ja ilme pysymään erinomaisena. Rokkakin harjoitteli ohjattua, tehtiin lelujen kanssa suuntaharjoituksia ja tänään vasenta puolta, aika kivasti lähtee vasemmalle kun ohjaan sinne vartololla ja kädellä. Loppuun vielä tunnari, ekalla kerralla mä vein itse oman kapulan piiloon ruohon alle ja toiselle kerralla Sakke vei sen ruohikkoon. Reippaasti lähtee etsimään ja etsii todella sinnikkäästi niin kauan et löytää kapulan!!!!

Kasperkin tuli vähän treenaileen ja teki Saken kanssa tunnarin, vähän eka empi et jaksaako mennä kapuloita haisteleen mutta kun meni niin otti varmasti oman sieltä!!! Tekivät myös pari tasamaan noutoa ja nekin Kape teki ihan omaan tapaansa eli rauhallisesti tallustellen mutta samalla silti todella varman oloisesti!!!! Kasper oli kyllä super iloinen ja tyytyväinen kun pääsi vähän touhuileen ja näyttään mitä kaikkea hän osaa!!!