Lähes koko päivä vierähti töissä mutta illalla kun tuli kotiin niin lähdettiin uittaan koiria Kiipunjärvelle ja siellä ne koirat hyvin kuntoili kun uivat aikansa. Uuno vaan kahlaili rannassa, on kyllä lähellä et uskaltaa lähteä uimaan!!! Uinnin jälkeen käytiin viel tekeen mäkikävelya läheisessä mäessä, täytyypi käydä tuol uudestaanki ku on uintipaikka ja mäki niin lähekkäin!!!

Kotona Rokan kanssa tehtiin vähän keppei ja kokeilin niissä erilaisia versioita, alkaa selkeästi kepit vahvistuun ja mä voin jo irrota enemmän sivu suunnassa kun ennen. Nyt täytyy tehdä pieni konsultaatio ja kysellä mitä kaikkea ja miten mun kannattaa noiden keppien kanssa puuhastella.

Sisällä Rapa aloitti pienen hassuttelu osion, tehtiin aluksi alustaa ja siinä Rapa oli kyllä ihan pro!!!! Tarjoamisleikkiä leikittiin pitkästä aikaa ja kivasti Rapa keksi kaikkee tarjottavaa. Kaukojen maahanmenoja vahvistin ihan läheltä palkkaillen ja vähän muokkasin käsimerkkejä et koirien on helpompi erottaa ne.

Rokka teki samat jutut kun Rapa, alusta oikein hyvin. Tarjoamisleikki vähän tahmea kun ei olla sitä paljoa tehty mutta syttyi loppua kohden. Maahanmenot kivasti ja nyt ainaki S->M menee hienosti hissinä. Tehtiin vielä päätä niin et nami meidän välissä ja tätä tarvii jatkaa ahkerasti.

Uuno viimeisenä puuhasteli kanssa alustan kanssa ja se hyvin hallussa. Tarjoiltiin vähäsen ja se ihan uus juttu Uunoselle mutta hienosti lähti tarjoileen ku mä vaan olin ihan passiivinen paikoillani. Maahanmenot kyllä hallussa vaikka ollaan niitä aika vähän tehty, hissi maahanmenoa täytyy muistaa vahvistaa paljon et tekee sen sittenkin ku olen kauempana. Sivulle kontaktissa oloa lelun kanssa pari kertaa ja on kyllä todella hienosti. Loppuun lyhyt paikalla makuu, kestää hyvin vaikka nousen seisomaan ja liikun edessä ja menen sivulle!!!!