Tänään aamutuimaan hoitelimme kummipoikaa ja sen iso veikkaa.... Tästä sessiosta piristyneenä lähdimme Forssaan feeniksin parkkikselle treenaan. Täytyis Rasmuksen kans käydä vaan useammin kaupungilla treenaileen kaksin,ku jos on muit koirii niin ei yhtään stressaa ympäristöstä, kun muut kyl pitää huolen ettei mitään pahaa tapahdu (siis Rasmuksen mielestä). Sit taas ku ollaan ihan keskenämme niin vähän aiheuttaa streesiä kaik muu liikenne.... Sit tänänä päätti jahdata autoja ku niist tulee kivoja ihmisiä....Tuohon pääsimme sit puuttumaan heti ja kyl jahtaaminen sit loppui =)

Toko treenit aloitimme seuraamisella ja vähän mietin miten mun itse pitäisi liikkua. Käännökset on kyl paljon parempii ku ite ehkä ihan hieman hidastan ennen käännöstä niin pysyy tuo pikkuinen mukana. Tunnarin ongelma jatkui tänään. Tein tunnarin valmiiksi autojen väliin,  Rasmus oli sitä mieltä et tämä on kiertämis tehtävä ja vaan iloisesti kiersi autoja....  Pilkoin asiaa ja otin ensin tunnarin vaan yhdellä piilotetulla kapulalla, loistava!! Tämän jälkeen muisti mikä tunnari liike on. Sit tapahtui pieni työtapaturma ja toi viereisen, otti heti suuhun kun haju tuli vähän nenään. Kolmannella kerralla sit hieno suoritus!! Täytyy työstää tunnaria nyt usein niin saa siihen varmuutta ja paljon onnistuneita suorituksia!!!
Ruutua otettiin kupilla pari kertaa ja väliin yksi tyhjä ja pallopalkka, kaikki ihan loistavia!!! :) olimme tänään niin reippaita et harkoittelimme taas vaihteeksia ohjattua. Vein rohkeasti kaikki kapulat paikoilleen. Ekalla kerralla yritti mennä keskelle, stoppi ja uus ohjaus vaan niin toimi!! Pari onnistunutta oikeaa puolta perään ja se oli siin sit tältä erää!! Vauhtia olisi saanut olla lisää, kun ravilla haki ja palautti. Vauhtiin vaikutti varmaan kun jouduimme keskusteleen saako vieraiden autojen perässä juosta juur ennen kun otimme ohjatun...
Kasper pääsi myös tekemään vähän seuraamista kun mietin niit omia käännöksiäni ja toimi siinä vallan mainiona koekappaleena!! =) Oli kyl taas sen luokan seuraamista et olis saanu kokeessa ainakin 15pist!!! ::-p Sit pienelle city kävelylle ettei unohdu ukoilta kuinka tuol ihmisten ilmoilla käyttäydytään.

Paikalla istuminen otettiin ennen ruokaa ja molemmat olivat oikein mahtavia!!
Nyt ehtool otamme viel tunnarin kun pakotamme papan liikkuriksi mukaan lenkille ja sitten varmaan pieni jalkkis ottelu kentällä olisi poikaa!!
Voi olla viel mahdollistaet että jaksamme naksutellakkin monen päivän tauon jälkeen ja pallo temppu voisi olla kova sana näin myrskyisenä ja pimeäne iltana!!