Paivällä käytiin Vaulammilla poikien kanssa ja ajattelin käydä tekeen nopean kelkkalenkin poikien kanssa, mutta kyllähän siinä sitten menin lähes puoltoista tuntia kun kelkkailtiin ympäri kylään. Samalla kyl sai tehtyä oikein monitoimilenkin, aluksi pojat joutuivat ravaileen vierellä et päästiin taloista ja isosta tiestä eroon, sit saivat juosta vapaana minkä jaloistaa pääsivät ja kaiken huipuksi löydettiin oikein kiva mäki jossa sitten tietenkin mäkikäveltiin!!! Et siis tuli tehtyä vähän kaikkea yhden lenkin aikana!!! Kauhee hinku tuli uudestaan kelkkaileen ku se oli niin kivaa!!!

Vaulammil molemmat pojat saivat tehdä tunnarin ja kaukoi ettei vaan tuo totuus  pääsisi unohtuun. Rapan tunnari sekä kaukot todella hienot. Rokan tunnari hieno mutta tuppaa siirtään tassuillaan yhtä kapulaa kun menee kapuloille, no ehkä se jää aikanaan pois. Kaukot kanssa ihan super hienot!!!

Illalla ajeltiin Rokan kanssa Halikkoon ehyt-areenalla Vapun hyppytekniikka koulutuksen toiseen osaan. Aloitettiin Rokan kanssa okserilla joka hypättiin paikaltaan ja saatiin kehuja et takaosan käyttö parantunut viime kerrasta, siis meidän istumistreenit tehonneet!!! Tämän illan teemana oli etäisyyden arviointi jota harjoiteltiin kahden erilaisen sarjan kanssa sekä tehtiin vähän radan omaisempaa harjoitustakin. No tuossa "radassa" Rokka sitten esitteli erilaisia versioita joilla voisi päästä pallopäälle, esim et kiertelee vaan esteitä tai palaa putkesta takaisin tai jotain vastaavaa, hauska ukkeli!!!! Oli kyllä erittäin opettaivainen koulutus jälleen, saatiin oikein paljon treeni vinkkei ja ohjeita eli nyt vaan treenaileen, onneksi olen kirjoittanut kaikki ylös sillä muuten jo puolet olisi unohtunut!!!! Kiitoksia kaikille seurasta ja Vapulle erinomasesta koulutuksessa, kahden viikon päästä sitten taas uusiksi ja toivotaan et Rokka käyttää sit taas takaosaansa paremmin kun tänään!!!

Huomenna aamulla lähdetään takaisin Halikkoon aksaamaan, nyt tällä kertaa Eijan ja Reiskan kanssa Aneten aksapäivää!!!