Aamupäivällä mentiin jälleen maalle, tänään pestiin Äidin kanssa Ville ja Viljo. Se oli kyllä niin helppoa puuhaa että olisi voinut pestä vaikka kuinka monta koiraa, Äiti oli vetänyt letkun pihalle niin mikäs siinä sitten pestessä!!! Rokka vähän tarkkaili vierestä kun poitsuja pestiin ja kävi välillä kastaan nenäänsä letkun alla.

Kaunis ja PUHDAS Viljo!!

DSC_0616.JPG

Villellä ja Rokalla oli taas ihan omaa kivaa. Viilettivät pitkin pihaa sen minkä jaloistaan vaan pääsivät ja aina välillä otettiin pieni painiottelu!! =)

DSC_0562.JPG

Rokka poseeraa. Tuosta pennusta on kyllä yllättävän vaikee saada mitään seisomis kuvia kun ei malta olla hetkeäkään paikallaan vaan menee ja touhuaa kaiken aikaa.

DSC_0546.JPG

Kasper innostui myös hieman poseeramaan...

DSC_0554.JPG

Koirien putsaamisen jälkeen suuntasin Hannalle ja Touhon kanssa maastoon. Ratsastuslenkin jälkeen pestiin vielä polletkin Hannan ja Tanjan kanssa. Kyllä nyt on puhtaat pollet ja näyttävät ihan nauttivan olostaan:

DSC_0585.JPG

Kun nyt ollaan veden kanssa läträtty koko päivä niin pitihän sitä viedä omat pojat vielä uimaan kuuman päivän kunniaksi! Nyt ei oikein voi lenkkiellä kun tuo aurinko lämmittää sen verran paljon niin on pakko tyytyä vaan uittamaan poitsuja. Yksi huono puoli tuossa uittamisessa on, en saa itse liikuntaa....

DSC_0673.JPG

Rapa valmistautuu hyppää ja sitten veteen venytyksen siivittämänä....

DSC_0676.JPG

Rokka uskaltaa jo hyvin halea lelua vedestä, lähtee melkein jo itsenäisesti uimaan.

DSC_0657.JPG

Taas ollaan melkein koko päivä menty ympäri kylää. No pentu on tutustunut Killiriiviö-kissaan ja Ohto-malamuuttiin sekä hevosiin, reippaasti käynyt kaikkia katsomassa ja sitten jatkanut omia puuhiaan!!! Illalla puuhasteli Saken kanssa vielä variksen siivillä, nyt kantoi niitä jo reippaasti häntä pystyssä pitkin terassia!!!

Iltalenkin yhteydessä Rapa pääsi vähän tokoileen. Tehtiin 2x suoraluoksetulo joka aivan sairaan upea, oli vauhtia ja ilmettä ja aivan kaikki kohdallaan. Kapulan nostoa otettiin myös ja nopeastihan se kapula sieltä nousi ja ukko hyppäsi sivulle istuun. Seuraamista otin pätkän hetken mielijohteesta kun Rapa tuntui niin energiseltä ja kyllä kannatti ottaa. Kaikki käännökset ja nopeudet oikein taitavasti, mikäs siinä seuraamista treenatessa kun on noin taitava koira vierellä!!! Nauru Loppuun vielä vähän puun kiertoa ja siinä luoksetulon stopit, seisomaan stoppi olisi saanut olla hiukan terävämpi muuten oikein kivasti. Täytyy alkaa taas harrastaan tälläisiä lenkkin ohessa treenejä kun ne sujuu niin hyvin ja ei tule treenattua paljoa kerralla vaan silleen sopivasti et molemmilla on vielä todella kivaa!!!

Loppuun vielä kuva kuinka meilläpäin nukutetaan koiranpentua:

DSC_0436.JPG