Aamulla kun sain silmäni auki ja katsoin ikkunasta ulos, niin ei voinut muuta kuin pukea toppavaatteet päälle ja lähteä poikien kanssa pitkälle lenkille Elonkierron pelloille ja metsään. Teki hyvää kävellä eilisen estetunnin jälkeen, kun tuntui et lihakset vähän jumissa. Oma syy se on et saa lihakset jumiin ratsastaessa kun jännittää siellä selässä. No estetunti meni kuitenkin todella hyvin ja selvittiin molemmat Heimon kanssa hengissä.

Lenkin ohessa harjoiteltiin maahanmenoa kaukana ohjaajasta, lähinnä Rasmus harjoitteli kun Kape oli sitä mieltä ettei hänen tarvitse tänään tehdä mitään muuta kuin juosta pellolla!! Välillä maahanmenot todella hyviä ja nopeita, mutta välillä vähän hitaita. Täytyy vaan paljon treenailla ja kun niit saa hyvin tuossa lenkin ohessa otettua kun pojat juoksee pois päin niin eikun käsky ja sitten palkka jos onnistuu hyvin. Rasmus menee todella hyvin maahan myös pitkältä matkaa, n 50m oli tänään varmaan pisin mitä kokeilin ja toimi!!!Hymy

Tälläiseltä näytti Elonkierto tänään!!

Toivottavasti näin hienoja päiviä on monta vielä enneku lumi sulaa pois!!!

Pojat tähystävät yhdessä aidan toiselle puolelle, jos vaikka sattuisi pupu jussi näkymään.

Kasper hengähtää hetken ennekuin jatkaa juoksemista

Kasperi sai nenän päälle pienen haavanki jostain, kun tarkkaan katsoo siinä näkyy pieni veripisara!

Kyllä me täältä tullaan kun ehditään siis saadaan kaikki hajut haisteltua....

Kotimatkalla otettiin vielä kuva kartanosta kun oli niin upean näköinen näin talvipäivänä.

 

Lenkin jälkeen riitti vielä sen verran energiaa että jaksoi siivota kämpän ja tuulettaa petivaatteet. Siivouksen lomassa Rapa teki muutaman sivulletulon ja harjoiteltiin paikallaolon loppua. Nyt keksin ratkaisun siihen miksei aina nouse heti istuun käskystä. No mulla on ollu väärä käsky..... Siis olen käyttänyt -sivulle- käskyä, mut nyt kun kokeilin niin nousi paljon paremmin -istu- käskyllä eli tätä käytämme jatkossa. Välillä aina hyvä kokeilla kaikkea tuollaista niin saattaa löytää ratkaisun johonkin pieneen juttuun. Kisoissa se ykkös tulos saattaa olla kiinni pienestä, niin pitää hioa ne pienetkin jutut kuntoon..... Illalla lähdemme treenaan Forssaan ja luulen et Rapa saa tehdä palkattomuus treenin pitkästä aikaa.