Tässä Uunon treenisuunnitelma talvelle:

Aloitettiin sitten tietenki heti jo treenaileen noita temppuja ja "karhu" alkaa olla kunnossa samoinku mun ympäri pyöriminen peruuttaen ja laatikkoon menee jo kaks jalkaa yht aikaa!!! Vähän viel jäi treenattavaa mutta onhan tässä pitkä talvi aikaa. Päätä aloitettiin tänään kanssa treenaan ja ollaan sitä pari kertaa tehty niin pää pysyy jo maassa noin 20 sekunttia ilman ongelmia eli sekin hyvässä kunnossa!!!

Iltapäivällä touhuttiin hetki pihalla kun en ole jaksanut lenkille lähteä tämän tyhmän flunssan takia. Rasmus hyppelehti esteen yli pari kertaa ja pyöri ja hyöri vähän joka suuntaan. Rokan kanssa tehtiin kaukoj ja hyppynoutoa lelujen kanssa ja kaikki oikein hyvin. Rokka nautti kun on kunnolla lunta maassa niin saa pyöriä siellä lähes kaiken aikaa, samanlailla teki Kasper aikanaan!!

Uunon kanssa tehtiin alohyppyä joka ihan kunnossa. Hyppynoutoa muutama kerta kapulan kanssa ja sekin ihan kunnossa eli voittajaan vaan suoraan kisaamaan!!! Keppejä myös pujoteltiin ei pieni lumi haittanut menoa vaan Uuno ja Rokka peräkanaa siellä pujottelivat ja kivaa oli, Obelix kokeili parhaansa mukaan häiriköisä pujottelijoita mutta eipä ne niin pieneestä häiriintyneet!!! Huomenna jos jaksain jo lähtee kunnon lenkille noiden apinoiden kanssa niin olisi vähän rahallisempaa täällä kotona, nyt jokainen tuo vuorotellen jotain leluja sohvalle tai muuten vaan on ihan älyttömän aktiivinen ja virkeä....