Tänään on joulu avattu ihan virallisesti, Jokioisilla syttyi kynttilät kuusiin ja oli komia rakettinäytös. Kasperilla olis tarvinnu olla päässä aurinkolasit niin ei olis ottanu sitä silmiin niin rakettien kirkkaus. Ei sitä pauke haittaa vaan ne hassut jutut mitä taivaalla näkyy.... Rasmus vaan ihmetteli ja haukotteli et miks ihmees me seistään tääl keskellä tietä ja tuijotetaan taivaalle, tylsää... No nyt on joka vuotinen jouluperinne suoritettu ja heti tuli ihana joulufiilis!!!=)

Meillä on niin hyvä palvelu et kotiovelta haettiin lenkille. Marja tuli noutamaan meit ulkoileen ja käytiin juoksuttaan poikia metsäs ja käveltiin sit itekki tunnin puhti, hyväs seuras aika menee äkkiä ja on kiva ulkoilla!! Tänään ei näkynyt edes pupuja eikä muitakaan mettän eläimii.

Ollaanhan me tänään ihan treenattukkin. Tehtiin pikatreenit kartanon pihal ku mentiin anoppilas käymään. Rasmus aloitti tunnarilla, hienosti meni vaikka kapulat oli lähellä toisiaan ja heti kun haistoi oman niin nosti sen ja palautti. =)
Ruutu muuten ok, mut stoppia pitää vahvistaa. Menee kyl hienosti ruudun takareunaan, ihan tuon kupin ansiosta ja sit stoppaa. On se parempi ku menee takareunaan ettei jää liian eteen ja näin ollen olisi ulkona ruudusta. Harjoitellaan nyt stoppeja ihan erillisinä niin saadaan ne kuntoon.
Suoria luoksetuloja otin muutaman, niissä olisi saanut olla paljon lisää vauhtia mun makuuni. No sitä kyl saadaan kun treenataan vauhtia.
Sitten anoppilaan kahville, kotiin tullessa otettiin paikallaolot, johon osallitui molemmat koiruudet. Molemmilta oikein hyvät suoritukset, vapautukset suoraan ruokakupeille. Hyvin kesti Rasmuksen kantti vaik vapautin Kasperin ensin, siin välil ollu pienii ongelmii.

Päivän mittaan ollaan otettu sivulletuloja aina kun ollu sopiva paikka, niistä haluaisin nopeammat ja näyttävämmät. Sitä treenataan aina kun voidaan ja aina palkka niin kyl se siit alkaa menee niin kuin odotan ja nopeutuu aina vaan.... Tämä siis on tälläinen pidempi projekti joka saattaa viedä paljonki aikaa. Joskus olen ollu niin tyhmä et olen jättäny ne palkkaamatta niin on tuo motivaatio laskenu tulla sivulle. Mitä se pieni koira voi tyhmälle ohjaajalleen.
Meillä on uusi ämpäri temppukin työnalla jota tässä illal viel teemme ja toivottavasti saamme sen etenemään, siit tulee sit kuvii kun se on valmis. Meillä treenataan sen takia ämpärin kans kun meillä ei ole pesuvatia!!! ;)