Viime viikko oli koirien kannalta aika super viikko, kaikille koirilla oli omat super päivänsä. Uuno siis loisti torstaina paimennuksessa, Rasmus puolestaan perjantaina jäljellä ja sitten päästäänki lauantaihin kun mentiin Obelixin kanssa pentunäyttelyyn Lohjalle. Mä vähän etukäteen jännitin et kuinka tuo pikku karhun poikanen oikein käyttäytyy kun on aika pellossa elänyt mutta se oli niin mallikelpoisesti ettei voi uskoa. Obelix oli kuin kotonaan siellä muiden koirien seassa, ei paljoa hötkyilly mihinkään suuntaan vaan oli oikein nätisti!!

Kehässä Obelixin kaverina oli velipoika Oord ja molemmat veljekset käyttäytyivät hyvin kun miettii et ikää oli kuitenki se 5kk ja päivä!!! Itse esiintyminen meni hyvin, Obelix jaksois seistä ja esiintyä hienosti ja ei yhtään ihmetellyt vaikka tuomari tuli tutkimaan. Juokseminen olikin vähän työlästä kun kehä niin pieni et kaiken aikaa pitä kääntyä niin ei oikein pieni mies vielä kyennyt näyttämään parhaita liikkeitään, no mutta liikkeistä saatiin kuitenki kehuja!!! Obelix jäi luokassaan kolmanneksi ja ei saanut kp:tä mutta hieno esiintyminen pienellä miehellä, nyt voi hyvin mielin lähteä kohti uusia näyttely koitoksia joita onkin jo tiedossa!!!

Bernikehän jälkeen käytiin kooikeri kehällä ja käväisin esittämässä rapan tyttären Rop-pennuksi, on tuolla papparaisella vaan niin kauniita lapsukaisia kyllä saa jälleen olla ylpeä Rasmuksesta ja sen jälkikasvusta!!!

Iltapäivällä mentiin Tiian ja koirien kanssa lenkille elonkiertoon mutta ennen lenkkiä tokoilin vähän Rokan ja Uunon kanssa. Rokan kanssa aloitettiin ohjatulla ja tehtiin suuntia lätkien kanssa ja ihan vaan lennosta lähettelin merkille ja siitä lätkille, tämä oli todella kivaa Rokan mielestä eli tätä tehdään uudestaankin ja kääntyi muuten hyvin sinne minne halusin!!! Kaikki jäävät kertaalleen läpi suorapalkalla ja ne onnistu juts nappiin. Suora luoksetulo pitkältä matkaa ja kyllä Rokka aikamoisella vauhdilla tulee. Loppuun tunnari joka todella hieno.

Uunon kanssa aloitetiin ohajtulla ja tehtiin samalla lailla lätkien kanssa ja nyt ekaa kertaa siis Uunolla kaksi lätkää mutta hyvin kuunteli mihin mennään ja pystyi keskittyyn mun ohjauskeen todella hyvin!!! Ei taida tulla ohjatusta ainakaan mitään ongelmaa Uunon kanssa. Liikkeestä maahanmenoja muutama ja nyt tippui maahan niinku kuuluukin. Suora luoksetulo ja Uunokin tulee oikein kivaa vauhtia ja ei nää eikä kuule muuta kun lähtee tulemaan!!! Loppuun yritin tehdä tunnarin mutta siihen ei keskittyminen riittänyt kun Uuno oli sitä ennen päässyt leikkimään ihanan appenzelli neidin kanssa, no tunnari treenataan taas kotona ja etsitään oikea mielentila.

Itse lenkki olikin ihana kun maassa oli lunta ja ulkona pakkasta. Käveltiin pitkin peltoja koirien kanssa ja kaikki juoksivat ihan hulluna ympäriinsä, jopa Rasmus innoistui juoksemaan nuorison kanssa!!! koirat kylla nauttivat ja niin nauttivat lenkittäjätkin!!!

Sunnuntaina sitten vuorossa Rokan super päivä eli haettiin Ansku ja Fyra kyytiin ja matkattiin kanakoira areenalle Vuorelan Lotan aksa koulutukseen. Lotta oli rakentanut meille  28 esteen radan jossa sai jälleen käyttää monipuolisesti eri tekniikoita ja siinä oli kivasti vääntöä. Mulle ja Rokalle vieraampana juttuna tehtiin ihan pyöritystä jota mä en ole kauheesti ennen tehnyt mutta toimi aika kivasti. Ihan uutena juttuna vetoja ja niihin saatiin Rokka lähteen hyvin mukaan pienen opettelun jälkeen!!! Rata oli kokonaisuutena todella kiva siinä oli vaikeita kohtia mutta sitten välillä sai vaan mennä ja lujaa!!! Mä tein muutamaan kohtaan persjätön ja nyt oikeestaan vasta ymmärsin kuinka ajoissa se pitää tehdä ja kuinka hyvin Rokka tuli siihen mukaan se oli todella hienoa. Saatiin Lotalta kehuja et mä olen itse paljon selkeempi ja ohjaan Rokkaa päättäväisemmin nykyään ja uskallan jo mennä, mutta sitli sain vielä ennemmän antaa vaan mennä kun Rokka tulle niin hyvin mukaan ohjaukseen!!!

Oli niin ihana aksata lämpimässä hallissa, hyvässä seurassa ja tietenkin huippu hyvän kouluttajan valvovan silmän alla!!! Anskulle ja Fyralle kiitokset seurata, mitäs reissuja seuraavaksi keksitään, meiltä tää yhdessä reissaaminen sujuu, molemmat kai sen verran hulluja et aina yhdessä päätetään lähteä johonki vähän kauemmaskin!!!

Tänään aamusta heti kunnon pakkasaamun lenkille ja keli mitä mahtavin, aurinko paistoi ja käveltiin poikien kanssa oikein kunnon lenkki tässä lähistöllä!!! Lenkin jälkeen tokoilin Rokan ja  Uunon kanssa ja tällä kertaa Uuno aloitti suorilla luoksetuloilla jotka hyvii. Etsittiin vähän tunnarin oikeaa mielentilaa mutta se ei ihan viel löytynyt eli sen etsintä jatkuu. Yhdellä kapulalla etsii hyvin ja mielentila oikea mutta kun kapuloita tulee lisää niin tulee kamala sählääminen ja suuhun tulee eka kapula mitä tulee vastaan... No onneksi tuolla tunnarilla ei ole mikään kiire ja luulen ettie ole isosta jutusta kiinni et se löytyy taas ku tässä välissä jo teki hienoi tunanreita. Loppuun pujoteltiin vähän keppei ja ne kyllä sujuu Uunolta jo todelal hienosti ja aikamoisella vauhdilla!!!

Rokka treenasi kanssa suoria luoksetuloja ja tunnarin ja molemmat oikein hyvin. Palkkailin myös pelkkää luoksetulon maahanmenoa ja siihen sainkin kivasti nopeutta lisää. Keppejä piti kanssa vähän pujotella ja Rokka melkein jo osaa pujotella loppuun asti vaikka mä juoksen sitä vastaan eli tehtiin kaikenlaisii erikois juttui kepeillä joita ei varmaan koskaan tarvi mutta ompa kiva treenata!!!!

Rasmus on saanut pitää nyt tokovapaata mutta loppu viikosta kun mun kiireet helpottaa niin Rapa pääsee kanssa tokoileen ja Obelixin kanssa pitäisi vähän treenata kehässä juoksemista kun se seuraava näyttely on aikas pian ja sinne mennessä kyllä opetellaan juoksemaan kunnolla kehässä!!!