Illal käytiin porukalla treenaileen Forssan keskustassa. Leikin aluksi hetken Rapan kanssa ja otin ihan muutaman lyhyen seuraamispätkän. Sitten paikallaolo, Rapa oli taas Nancin vieressä kun muita narttuja ei ollut. Kehuin moneen kertaan ja pitkään. Keran meinasi nousta katselivat Nancin kanssa molemmat taaksepäin ja katseet kohtasivat, mutta pääsin puuttumaan siihen heti ja kun rauhoittui niin jatkoin kehumista. Tuo kehuminen on mun mielestä selvästi auttanut noihin paikallaoloihin, mutta pitkä tie on vielä edessä et niistä saadaan varmat. Tänään juur tajusin etten ole perunut turun kisoja ja ajattelin että lähdetään sinne, mutta jätetään paikallaolo suorittamatta. Menemme siis vaan treenaileen kisoihin palkkattomuutta, tulee todella hyvä treeni tilanne!!!

Paikallaolon jälkeen Rapa pääsi hetkeksi autoon ja mä seurailin muiden puuhia. Itse palkkattomuus treenissä otettiin ruutu, liikkeestä istuminen, luoksetulo ja tunnari. Ruutu ihan ok, kaksi käskyä tarvi maahanmenoon ja sivulletulo oli vähän hidas eli niitä treenattava paljon ennen kisoja. Istuminen, jäi seisomaan varmaan vaikutti kun eilen otettiin idari, nyt ennen kisoja vaan istumista ja paljon. Luoksetulossa ei olisi millään lähtenyt tulemaan vaan tarvi muutaman käskyn. Muutenkin vaan  haahuili luoksetulon läpi, teki kyllä kaikki mutta ei niinkun yleensä. En tiedä mikä ton luoksetulon ongelma oli, ottiko häiriöö muista vai jokin muu..... Sitä kanssa treenaillaan. Tunnari LOISTAVA!! Haisteli tarkkaan ja heti kun haistoi oman otti sen ja palautti. Tunnarin jälkeen siirryin muka seuraavan liikken aloituspaikkaan ja palkka tuli kun itse hakeutui mun sivulle. Liikkeiden välissä palkkautui hyvin kehuista ja sen jälkeen hakeutui hienosti itse sivulle!!!Hymy

Lopuksi otettin vielä pari luoksetuloa ja temppuja!!! Noissakin luoksetuloissa haahuili.... Iltalenkillä vielä otetaan pari suoraa jos saataisiin vauhti taas kohdallee.

Kotiin tultuamme Rapa otti paikallamakuun ja Kape paikalla istumisen ennen ruokaa. Kehuin nytkin poikia et saisin Rasmukselle rauhallisen olotilan ja näin voisi rauhassa maata. Rauhoittuu kyllä hienosti mun kehuista ja on selvästikkin rauhallisempi kuin ennen on ollut.