Eilen maanantaina oma olo ei ollut mikään kovin hyvä kun tuo flunssa taas vähän vaivaa, mutta ei sitä koko päivää voi maata vaan oli pakko mennä poikein kanssa vähän pihalle tokoileen palauttavia juttuja. Rokan kanssa tehtiin suoria luoksetuloja ja tuli todella lujaa!!! Merkkiä ihan erillisenä ja meni sinne joka kerta laukalla vaikka lähetin ihan sivulta. Loppuun viel tunnari kerran ja "vääriä" kapuloita oli ainakin tupla määrä, tunnari oikein nätti eli sunnuntain kisa tunnari oli vaan pieni tapaturma!

Uunon kanssa tehtiin kanssa suoria luoksetuloja ja tuli koko matkaan oikein hyvää vauhtia. Hyppynoutoa muutama kerta ja siinä ei mitään ongelmaa eli se liike ihan kisakunnossa!!! Tunnaria ensin laudan kanssa ja se oikein nätti, sit ilman lautaa ja se ei ollutkaan ihan tunnari mutta viimeiseksi viel laudalla ja se todella hienosti! Eilen sain jäädytettyä kapulat vihdoin ja viimein maahan kiinni eli nyt päästään treenaan tunnaria "ilman" lautaakin!!! cheeky

 
Sisällä koko sakki vielä vähän jumppasi takajalkojen käyttöä tehtiin hyrrää, peruuteltiin tyynyjen päällä ja muuten vaan temppuiltiin. Jokainen onnistui hyrrässä todella hienosti ja kaikki tekivät sen myös pienempänä eli kyllä mun koirat pyörii!!! laugh Illalla ei menty aksaan Rokan kanssa kun tää mun flunssa ei kovasti tykännyt sunnuntain kokeesta....mutta kyllä kokeeseen pitää mennä jos sinne paikka on!

Tänään aamulla paimennettiin Uunon kanssa Somerolla ja hyvin toimi pieni bc jälleen!! Tehtiin kaaria ja vähän harjoiteltiin niille lähtemistä niin etten auta paljoa Uunoa ja kyllä se siitä ne oppii kunhan vaan treenataan paljon!! Maahanmenot täytyy ottaa erikois tarkkailuun kun ne vähän venyy välillä. Toisella kierroksella häkitettiin ja siinä oli nyt jotain ideaa kun mä tajusin sen homman jujun!!! Loppuun viel vähän tehtiin vapaata kuljetusta se siinä Uuno oikein innostui!!! Ihana paimennus jälleen!!

Iltapäivällä ajelin Turkuun vaikka välillä tuntui siltä et joka paikkaan sattuu niin paljon ettei pysty liikkumaan mihinkään, mutta pakko oli mennä kun Rasmuksella ja Rokalla oli ajat Piiralle. Käsittely aloitettiin Rokasta kun epäilin sen olevan aika pahasti jumissa ja olihan se. Rintaranka jumissa luultavasti törmäilyistä Uunon ja Obelixin kanssa, mutta muuten poitsu hyvässä kunnossa viime kertaa nähden. Rintaranka saatiin aika hyvää malliin mutta nyt ennen reissua paljon ravia ja sitten pitää venytellä erityisesti vasenta kylkeä kun se pahemmassa kunnossa. Rasmus oli hyvässä kunnossa kauttaaltaan, lantio oli suora ja ei mitään jumeja missään! Niskassa ja lavoissa vähän kireyttä mutta sellaista ihan normaalia vaan, Rapan tuo rauhallisuus auttaa kyllä siihen et pysyy hyvässä kunnossa. Ihanaa käydä tuolla Piiran käsittelyssä kun koirat nauttii ja niiden olo paranee aina tuon käynnin jälkeen!!! laugh