Tänään treenailtiin Vaulammilla samalla kun käytiin lenkillä. Rasmus aloitti hyppynoudoilla ja nyt olin itse vuorotellen esteen sivussa molemmin puolin ja  heitin kapulan suoraan eteenpäin eli koiran piti ensin kurvata joko oikealla tai vasemallle ja hypätä ennenku pääsi kapulalle, samallalailla sitten takaisin päin eli piti hypätä ja sitten kurvata mun sivulle. Molemmat puolet onnistui oikein hyvin, vaikka menin varmaan 2-3m esteen sivuun!!! Hyppynouto siis kunnossa, eikä pienet häiriöt haittaa!!! Perään tehtiin viel metallilla hyppynouto ja se nyt ihan silleen tavallisesti ja meni oiekin hyvin.

Rokka aloitti avoimen luokan hypyn loppuosalla, ensin vein istuun ihan suoraan esteen taakse mutta sitten vähän sivuun esteestä molemmin puolin. Kun Rokka vasemalla vähän esteen sivussa niin tuppaa kiertää esteen mutta muuten sujui oikein hyvin. Sitten myös vein aika kauaksi esteestä mutta esteen keskelle, ekalla kerralla tarjosi kaukoja mutta kun vähän autoin niin sitten komeat hypyt!! Meno hyppyä ja istumaan menoa tehtiin muutama kerta kanssa ja tarvii vielä kyllä vahvistusta sillä jää helposti seisomaan. Hyppynoutoa tehtiin muutama kerta puukapulalla, autoin ekalla kerralla et tulee varmasti esteen yli. Toisellla kerralla sitten ilman apua ja oli muuten täyden 10 hyppynouto!!!

Illalla Rokka oli käyny Saken kanssa katsomassa karhun jälkii Kiipulla (siis medän tulevan talon lähellä nähtiin eilen karhu kävelemässä) ja tuo ukkeli oli ensin niitä haistellu ja pyörinyt ihmeissään mutta sitten lähtenyt vetämään lujaa karhun meno suuntaan.....Rokka the karhukoira!!! No toivottavasti en koirien kanssa tapaa tätä Otsoa missään metsässä, mutta muuten kyllä haluaisin kovasti nähdä karhun ihan livenä tuolla luonnossa ja vielä mielellään silleen et olis kamera mukana!!!