Eilen tokoiltiin Forssassa porukalla ja kyllä se porukalla tokoilu on vaan paljon kivempaa ku yksin ja saavat koirat paljon enemmän häiriöö. No sitten itse tokoon, Rasmus aloitti paikalla makuulla nyt ilman palkkaajaa kun ei ihmisiä riittänyt mutta makasi oikein nätisti. Hyppynouto tehtiin pari kertaa ja siinä huomasi kuinka Rapa vähän sipsutteli mutta  johtui varmaan tuosta liukkaasta kelistä vaikka hyppy olikin sijoiteltu paljaalla asfaltille ettei kukaan vaan satuta itseään. Kaukojen ekaa nousua otettiin pari kertaa ja istuminen oli vaikeampi mutta saatiin siinäkin onnistuminen aikaiseksi. Ruutu tehtiin kipolle EVL tyyliin molemmin puolin ja loppuun veilä ihan vaan voittaja tyyliin, kaikissa oli nyt vauhtia ja sitä tekemisen riemua ja intoa!!!

Rokan kanssa aloitettiin hyppynoudolla ja tietenkin metallikapulalla, ekalla meinasi tulla esteen sivusta mutta korjasin niin sitten hyppäsi hienosti, muut kerrat oikein hyvin eikä ollut yhtään aikomusta tulla sivusta, täytyy paljon vahvistaa paluuhyppyä. Ruutu otettiin Evl tyyliin molemmin puolin lelulle ja ne todella hyvät. Loppuun viel molemmin puolin tyhjät ja stopista palkka ja ne myös oikein vauhdikkaat ja hyvät. Löysi merkin ja ruudun hienosti vaikka en nyt mitenkään valmistellu ukkelia asiaan. Kaukojen ekat nousut kunnossa ja todella terävät. Ohjattua tehtiin liikkurin kanssa ja vaan yhdellä kapulalla mutta niin et liikkuri liikkui samallalailla kun kisoissakin, hienosti haki joka kerta kapulan oikealta puolelta nyt täytyy vaan palata vähän taaksepäin ja vahvistaa suuntia paljon ja aluksi vaan tietenkin yhdellä kapulalla ja vaan yhtä suuntaa samoissa treeneissä ettei menisi sekaisin asiat. Loppuun paikalla makuu häirittynä ja se hyvin.

Treenien jälkeen lähdettiin Tiian ja Onnin kanssa lenkille, olipa mukava ehtiä pitkästä aikaa yhdessä käveleen ja parantaan maailmaa!!!

Tänään aamusta lenkkeiltiin Katin Jolindan & Rompun kanssa oikein taas kunnon hangessa..... No paikoittain hanki kantoi aina vähän matkaa mutta sitten taas upottiin välillä ja ihan kunnolla!!! Koirat painelivat hangen päällä onnellisina ja tyytyväisen oloisina, niille lenkki oli paljon helpompi ku meille ihmisille..... Kiitoksia ystävät lenkkiseurasta!!!