Eilen päivällä oli taas sen verran lämmin että pojat pääsivät polskimaan, kooikerit oikein innostuivat ja uivat varmaan 20-30min  yhteen soittoon. No kasvaapa kunto ainakin!!! Rokan uinti tekniikka on hurjasti parantunut, ei painu enään pylly alas vaan pyllynpäälis karvat pysyy jo veden pinnalla samoin kun Rasmukselle, siis muistavat käyttää myös takajalkoja uidessaan!!! Aikamoiset mestari uimarit mulla!!! Kasperkin nautti vedestä makoilemalla rantavedessä ja seurailemalla miten hulluja pikku ukot on!!! Iltasella ennen metsään lähtöä pääsivät Rasmus ja Rokka vielä uimaan, nyt malttoivat tulla vedestä sentään vähän aikasemmin pois!!!!

Mejässä oli ohjelmassa Rasmuksella lyhyt jälki kahdella mini katkolla ja Rokalle avo jälki mini koossa. Rasmuksen jälki meni aikas kivasti, katkoillakin aktiivisesti etsi jatkoa ja löysi molemmilla kerroilla heti ekalla lenkillä jäljen jatkon. Rapa oli vähän ihmeissään kun jälki oli niin lyhyt, oli silti todella onnellinen ja innoissaan kaadolla!!!

Rokka lähti todella varmasti jäljelle ja jäljestikin pääsääntöisesti todella kivasti, välillä vaan tuli pieniä muisti katkoi et mitä siellä metsäs tehdään ja alkoi haisteleen kaikkee muuta. No tuota varmuutta ja motivaatioo ei saa kun harjoittelemalla niin eiköhän se tuosta pikku hiljaa kasva ja samallla sitten pitkä jänteisyys jäljellä lisääntyy. Kokonaisuutena kuitenkin oikein hyvin, vaikka metsäs meinaskin hyttyset syödä mut ja Eijan ihan kokonaan (niit oli aivan järjettömän paljon ja todella kiukkusia....):

Reiskan ja Kytän jäljestyksen jälkeen Rokka pääsi vielä juokseen hetkeksi pellolle Reino miehen kanssa ja hetken aikaa juoksivatkin oikein antautmuksella pitkin peltoa!!! Kiitokset Eijalle, Reiskalle ja Kytälle seurasta, otettaan taas pian uusiksi, seuraavalla kerralla voisi olla ohjelmassa vaikka se Reinon uimakoulu!!!!

Tänään heti mun töiden jälkeen lähdettiin vauhdilla lenkille elonkiertoon ja sinne oli saapunut mörkö....ainakin Rokan mielestä. Siis paikalle olivat saapuneet eläimet kesäksi laiduntaan ja lehmä oli todella pelottava pikku miehen mielestä, niin ja tuohan on nähnyt lehmii ja nautoi vaikka kuinka ja paljon.... Kasper kävi joka kesäisen tapansa mukaan pusutteleen vähän lehmän kanssa ja jätti sen sitten rauhaan, Rapa taas päätti hieman komentaa ja kertoa et hänelle ei sitten isotella!!! Ja viimeisenä ja kaikista huvittavimpana pikku mies Rokka joka nyt sitten pelkäsi tuota pelottavaa mörköä, lehmää. Lehmä valkkasi suosikkinsa ja se oli meidän Kasper, nuuhki ja nuoli Kapea vaikka kuinka ja seurasikin meidän rinnalla pitkän matkan, Kasperilla on nyt siis vähän isomman puoleinen ihailija!!!

Iltasella käytiin Rehtijärvellä uittaa koiria ja katsomassa meneekö Roksu vieraalla rannalla uimaan, sinnehän se loiskautti mennä todella hienosti. Ihanaa kun se on saanut varmuutta tuohon uimiseensa, nyt vaan elokuun taippareita kohti ja toivotaan että ne menee läpi!!!

Kasperi joutui tänään parturiinkin kun huomasin että poskeen on tullut taas märkivä rupi, siis ihan joka keväinen Kasperin ongelma. Onneksi huomasin sen nyt todella ajoissa niin saadaan se ihan kotikonstein kuntoon eikä tarvi lähtee lekuriin!!