Iltapäivällä mentiin Rokan ja Uunon kanssa tokoyksärille Littoisiin eli siis Lentsun valvovan silmän alle tokoileen ja hakeen neuvoja pikku pulmiin. Rokan kanssa aloitettiin ohjatulla sen takia kun kisoissa aina painaa merkin ohi. Ensiksi tehtiin pelkkää merkkiä niin että sen takana kapuloita ja kaikkea muutakin tavaraa, Rokka teki hienon merkin eikä ottanut häiriöö tavaroista. Seuraavaksi ohjattu ihan liikkeenä ja merkistä palkka joka nytkin todella hienosti. Jatkossa tarvii paljon palkata merkkiä ja lähes joka kerta kun ottaa liikkeenä niin ensin merkistä palkka ja sitten vasta kapuloille et saadaan se merkki oikein kivaksi. Pitää treenata myös odotusta siis sitä aikaa ku liikkuri vie kapulat ja opettaa Rokka ottaan kontakti muhun sen jälkeen kun kapulat viety että kuuntelee tarkkaan mitä käsken sen tehdä.

Toisena juttuna tehtiin hyppynouto kun sen paluu vauhti ollut huono, no tänään Rokka näytti sit ihan loistavii hyppynoutoja ja ei tietoakaan et paluu vauhti huono. Kokeiltiin erilaisilla kapuloilla ja pienellä ohjatun kapulalla vauhti hieman hitaampi eli nyt kotona kokeilla kaikki kapulat läpi ja alkaa tekeen sille mikä kaikista kivoin että hyppynouto ja varsinkin palautus olisi todella kiva!!!

Uunon kanssa katsottiin seuraamista ja sitä et miten voin palkata sen lelulla kun namilla hieman liian tahmea. Lelu nyt vasempaan käteen ja sitten vaan menoksi, lelu myös välillä taskuun ja seuraamaan. Seuraaminen muuttui heti paljon paremmaksi ja innokkaammaksi, nyt ei tehdä pysähdyy lelun kanssa vaan suoraa pätkää, käännöksii ja vahdin muutoksii. Pysähdykset namin kanssa sisällä.

Nouto seuraavana ohjelmassa ja ensin näytin pitämistä ja se edistynyt hurjasti. Sivulla pitäminen vielä vaikeaa ja sitä pitää nyt treenata ja oikeestaan ainoastaan sitä koska siinä Uunon tarvii sitä kapulaa pitää mun lähellä. Nouto tunnarikapulalla ja se muuten hyvin mutta se loppu vielä kesken eli sekin tulee siitä kuntoon ku tuota pitämistä treenataan sivulla. Tunnaria katsottiin myös ja oman piilotusta jatkan, kerran viikossa kokeilen ihan liikkeen omaisesti ja tänään kun kokeiltiin niin ei vielä ymmärtänyt haistella vaan toi ekan. Laudan kanssa voi treenata myös oman piilotuksen ohella kun sitä kokeiltiin kanssa ja siinä teki töitä todella hienosti ja toi oman nätisti!!

Loppuun katsottiin läpi luoksetulo, joka hyvä, liikkeestä maahanmeno ja sekin nätisti. Liikkeestä seisomisessa pitää heittää pallo viivellä ettei mene niin vinoon vaan alkaa suoristaan itsensä ja odottaan et pallo tulee edestä päin. Ruutu ekan kerran Uunon elämässä niin et avustaja vei lelun ja hienosti tuo sinne meni, toisella kerralla vietiin taas yhdessä ja sitten taas avustajan viemänä ja loppuun tyhjä ja stopista palkka, kaikki ruudut oikein hienosti ja meni sinne tasaisen varmasti. Hypyssa pitää treenata loppua eli paikallaan seisomista kun siinä tuppaa liikkuun ja tuo treeni tekee hyvää liikkeestä seisomisellekki.

Paljon tunnissa ehtii ja niin paljon tuli taas treenattavaa et kyllä meillä töitä jälleen riittää, mutta saatiin kehuja ja mä en ollut nyt opettanut mitään tyhmää Uunolle!!! Uuno sai myös erityiskehuja kun on kehittynyt hurjasti ja kaikki asiat edenneet paljon eteenpäin, kyllä nyt on taas kiva jatkaa ku tietää tehneensä oikein ja että tästä tulee vielä oikein hyvä!!! Kiitos Lentsu!!

Illalla oli vuorossa Rapan rallytoko ja tänään jälleen muutama uusi kyltti opeteltavaksi joista ehkä vaikein oli tuo ns. saksalainen täyskäännös vaikka se onnistui ihan hyvin kun sitä muutama kerrna treenasi. Rata oli nyt jo noin 15 kylttiä pitkä ja selvittiin siitä Rapan kanssa kunnialla läpi vaikka pari pikku mokaa tapahtuikin eli vähän remmi kiristyi ja yhdessä kohtaan Rapa pääsi istuun kun mä hidastin vauhtia liikaa... No nyt vaan niitä kisoja että päästään näyttää mitä me osataan!!! Rapalle tuo rallytoko sopii hyvin kun ei ole niin tarkkaa vaan saa höpsötellä ja hassutella sen kanssa ihan omiaan!!! Kiitos Anni!!!

Muutama kuva päiväiseltä peltokävelyltä:

Uuno linssilude!!!

Rapa tarkkana poikana!!!

Rokka kuranenä!!!

Uunokin mahtui kannon päälle!!!

Meidän perheen lutuisin!!!

Uuno ja Rokka vauhdissa

Melkein kiinni...

Dumbo!!!