Eilen käytiin treenaan Tanjan kanssa Kuumassa ja teemana oli palkkattomuus. Rapa teki tunnarin, liikkeestä istumisen ja luoksetulon..... No tunnari oli loistava mutta sitten muut meni vähän niin ja näin, ekaksi istumiseen tarvi vahvan vartalo avun mutta istui kyllä sen kanssa no sit päästiin luoksetuloon. Rapa oli vahvasti sitä mieltä et suoritti kaukoja ja siellä se peruutteli, meni istuun ja maahan jne.... No tuli sit lopulta luokse ja stopit oli oikein hyviä! Palkka tuli sit luoksetulon jälkeisestä siirtymisestä ja hakeutui kyllä todella hyvin sivulle joka liikkeen jälkeen!!! No tulipa kokeiltua ja todettua et täytyy tehdä varmaan vähän useammin noita palkkomuusjuttui!!! =) Sit täytyy miettii myös et pitäisikö ottaa käyttään luoksetulossa joku valmisteleva juttu kun jätän Rapan kaukoissa ja luoksetulossa samallalailla niin ei mikään ihme jos sotkee ne välillä, no tuota täytyy nyt miettiä ja pohtia.

Rokka ei sit treenannu mittä muuta kuin lekkimistä Elmeri hoffin kanssa ja kyllä lähti Elmeriltä ylimääräiset korvakarvat irti kun ne selvästi vähän ärsytti Roksua!!!!

Tänään onki ollu taas vähän kiirettä ja hoppua koko päivän et ei ole ehtiny treenaileen, eikä kyllä huomennakaan ehdi tekeen kun pikku juttui sisällä.... No perjantaina sitten korjataan tilanne ja treenataan ihan kunnolla ja oikein innolla!!!!