Tänään aamulla lähdettiin Elonkiertoon ja tehtiin lyhyet mutta kivat treenit molempien koirien kanssa. Kasper aloitti seuraamisella missä palkkailin hyvästä kontaktista ja sitten perään temppuja. Rasmus aloitti sivuilletuloilla, jotka loistavia kun oli saanut ensin kusta yhden tolpan!!!Kieli ulkona Ruutuun otettiin kaksi juoksua kupille, vauhtia löytyi. Tein ruudun tarkoituksella aika kauaksi (noin 35m) että pääsee kunnolla juokseen!!! Pari suoraa luoksetuloa, jossa ekassa selvästi hidasteli ja odotti stoppeja, mutta toinen oikein vauhdikas ja hyvä!!! Rapaa palkkailin kanssa seuraamisesta, mutta Rapan kanssa kiinnitettiin huomioo ekaan askeleeseen että kontakti pysyy eikä lähde katseleen muualle. Tämän takia joskus jää katseleen muualle kun seuraa, pysyy kyllä vierellä mutta katse ihan missä sattuu. No nyt panostettiin että katse pysyy mussa ja näin seuraamisesta tulee ihan erinäköistä siis paljon näyttävämpää ja tiiviimpää. Tätä täytyy muistaa treenata nyt paljon, tänäänkin huomasi ihan selvän eron kun hoksasi mistä saa palkan. Seuraamisesta tuli heti todella paljon parempaa ja luulen että näytti myös paljon paremmalta kun sellainen haahuilu siin vieressä. No nyt taas on uusi treenatta asia!!! Hymy Lopuksi vielä temppuiltiin ja hassuteltiin yhdessä ja palkkailin surutta melkein kaikista tempuita mitä tarjosi koska ideana oli vaan saada kisat unohtumaan molempien mielestä ja katse kääntymään tulevaisuuteen!!!

Treenien jälkeen lenkkeiltiin Marjan ja Jepen kanssa Elonkierrossa ja todetttiin taas että ehkä meidän pojat osaa käyttäytyä aikas hyvin. Siel sattui olemaan muitakin ja siellä ihmiset raahautui koiriensa perässä persuksellaan kun ei ollu mitään hallintaa niihin koiriin. No eipa siitä enempää, tuli vaan hyvä mieli kun omat koirat kuitenki osaa käyttäytyä suht hyvin eikä ainakaan raahaa mua mihinkään takamuksellani!!!Kieli ulkona

Paikallaoloon sain hyviä neuvoja ja nyt vaan mietitään miten niitä lähdetään toteuttaan. Kyllä me se ongelma saadaan vielä ratkaistua ja saadaan aikaiseksi täyden 10 paikallaolo!!!!Silmänisku Huomenna kimppatreeneihin harjoitteleen ja luulen että me tehdään ohjattua niin tulee pikku miehelle uutta pohdittavaa!!!!