Tänään oli ihana aamu kun oli vähän pakkasta ja Kati sattui soittamaan ja pyytään aamulenkille mua ja koiria, mä eilen illal mietin et laitanko Katille viestii mutta se sitten vaan jäi... No onneksi Kati soitteli aamulla ja mentiin yhdessä taapertaan ihanan syksyiseen säähän!!! Kiitos seurasta jälleen, maailma parani jälleen kummasti!!!

Iloinen lenkkiporukkamme!!!

Juoksemisen riemua

Uuno pitkäkieli

Jolinda, Rasmus ja Rontti myyräjahdissa

Rasmus kuranenä

Puhdas myyräkoira Jolinda

Rontti!!!

Aamulla ennen lenkille lähtöä otin muutaman kuvan omalla pihalla kun aamu oli mitä ihanin:

Obelix vähän aamu-unisena

Sit tarvis Uunon alkaa leikkimään

Obelix vauhidssa!!!

Rasmus möllöttää

Kotipihalla Rokka ja Uuno tekivät palkattomuustreenin kun siihen oli sopiva aika. Rokan kanssa tehtiin ohjattu yhdellä kapulalla, Z-kävely, luoksetulo, hyppynouto ja koukat joista palkka. Palkkattomuus meni hyvin ja Rokka oli todella innokas mutta treenilistalle tarvii laittaa luoksetulon alku eli maahanmeno siinä ja sitten luoksetulon maahanmeno, jääviä tarvii treenata tai oikeestaan kuuntelu treeni olisi ehkä parempi mutta muuten ei mitään ihmeellistä ilmennyt!!!!

Uunon treeniin kuului lyhyt vapaana seuraaminen, liikkeestä seisominen, luoksetulo, liikkeestä maahanmeno ja hyppy. Palkkaamattomuus sujui hyvin ja eipä Uuno varmaan edes huomannut ettei palkkaa tule!!! Liikkeistä treenattavaa nyt luoksetulon loppuosa, maahanmenot liikkeestä (tarjosi seisomista) ja perusasennot seisomisesta muut sujui oikein hyvin ja varsinkin seuraaminen ja liikkeestä seisominen todella hienot!!!

Illalla vähän jumpattiin ja touhuttiin sisällä koirien kanssa, Rapa, Rokka ja Uuno peruuttelivat rappusissa ja kyllä takaosan käyttö parantunut kaikilla, samoinku peruuttaminen sujuu kaikille nykyään todella hienosti. Takaosan käyttöä harjoiteltiin myös mun kiertämsen avulla ja Rapalle ja Rokalle tää jo vanha juttu mutta Uunon kanssa sitä harjoiteltiin ja lähti sujumaan hyvin. Kaikki kolme tekivät myös sivulta maahanmenoja ja ne kaikilla kunnossa, samoinku sivulle istumaan nouseminen. Uunon kanssa myös seisomasta sivulletuloja ja ne nyt hyvii kun namilla muutaman kerran niit vahvistin.

Obelix pääsi Saken kanssa naksutteleen ja alkaa olla "pienellä" miehellä siitä jo haluja ja lähtee hyvin tarjoileen juttui jos ei nam heti tule, tarjoo myös mielellään haukkumista mutta unohtaa sen pian kun siitä ei palkkaa tule!!! Taitaa Obelixista tulla oikein sirkun koira kun nyt jo harjoittelee vaikka mitä temppui!!!