Eilen treenattiin vaan sisällä kun mamma on sairastanut nyt flunssaa koko viikon ja ei jaksanu lähtee ulos puuhasteleen. Kasper aloitti sivulletuloilla -> sujui aikas hyvin, vähän jää vinoon mutta empä jaksanut nyt tuosta murehtia. Oli taas niin innoissaan ettei meinannu millään pystyä keskittyyn tekemiseen vaan olis kaiken aikaan tehny karhua.... =) Rasmuksen sivulletulot oli oikein hyviä. Välillä menee vähän liian eteen, mut nyt tein vaan niin etten palkannu niit niin alkoi heti paraneen. Perään otettiin kapulan pitoa tunnari kapulalla. Ei olla tehty tätäkään taas pitkään aikaan, kun olin jotenkin ihan unohtanut tuon. No eipäsiinä mitään kummallista ollutkaan, kauniisti pitää suussa eikä nyt yhtään jyystäny sitä. Harjoiteltiin myös pari kertaa luovuttamista niin että koskettelin Rapan päätä ja kapulaa ja halusin et Rasmus pitää siitä silti tiukasti kiinni. Kestää hienosti sen kun silittelen sitä, mut jos koskin kapulaan niin heti suu aukes ja kapula tippui...No tätä vahvistin kehumalla sillon ku piti kapulaa nätisti vaik koskinkin siihen. Alkoi todella äkkiä tajuamaan mitä haetaan ja lopuksi piti todella hienosti kapulasta kiinni vaik mä koskin siihen ja otin vähän kiinnikkin!!! Tuota täytyy harjoitella et luovuttaa vasta käskystä kapulan. Lopuksi temppuiltiin molempien kanssa yhdessä ja erikseen!!!

Illalla käytiin Marjan luona lenkkeileen, kun siellä oli hoidassa Roiston velipoika Papu. Pojat innostuivat oikein leikkimään ja juoksemaan hangessa. Aurinko ehti harmillisesti jo laskeen, niin ei oikein saanu kuvia kun oli niin pimeetä. Tässä muutama mitkä onnistuivat:

Vauhtia todellakin pojilla riitti ja kaikilla näytti olevan todella hauskaa!!! Silmänisku

Tänään aamusta suunnattiin Elonkiertoon ja hankikannoille käveleen!!! Oli kyllä todella upea ilma kun aurinko paistoi ja oli silti viel vähän pakkasta. Tarvottiin siellä melkein 2.5h, aika meni ihan huomaamatta. Matkalla nähtiin paljon joutsenia, varmaankin lähemmäs 50. Kasper vallankin innostui juokseen niiden perässä, no onneksi ne pääsee karkuun lentämällä!!!

Sai hanskat vähän kyytiä....

Lenkin jälkeen käytiin Vaulammilla ja treenattiin samalla Rapan kanssa. Aloitettiin ruudulla, 2x kupille juoksu-> HIENOT!! Ruudun loppuosaan panostettiin tänään, kaksi kertaa otin maahan->seuraamaan ja molemmilla kerroilla vahvistin nopeaa sivulletuloa lähtemällä juokseen karkuun käskyn jälkeen. Tuli todella hyvin ja vauhdilla mukaan seuraamaan. Kerran palkkasin myös maahanmenon, mun mielestä maahanmenot on nyt nopeutuneet!!!

Seuraamista otettiin pieni pätkä, mut oli vähän vaisua, taisi tuo pitkä lenkki vähän vaikuttaa. No tehtiin sit taas niitä juoksu pyrähdyksiä ja kun sai mut kiinni niin tuli palkka. Lopuksi vielä pari suoraa luoksetuloa ja palkaksi lensi namipallo. Luoksetuloissa oikein hyvä vauhti!!

Kotipihalla tehtiin vielä tunnari, joka ihan kohtuullinen. Selvästi huomaa et on vähän epävarma kapuloilla kun haistelee ensin kaikki ja ottaa sit vasta oman suuhun. No tuohonkaan ei auta kun harjoittelu ja se et muistaa ottaa tunnarin tarpeeksi usein et Rapa saa siihen varmuutta.