Loppu viikko vierähti taas äkkiä ja kakenlaista tohinaan suuntaan jos toiseenkin oli ihan tarpeeksi. Pojat viettivät pääasiassa vapaata, ei päässyt kunnon lenkkeille kun on niin kuuma ja kuumuuden takia mä en ole jaksanut edes tokoilla, uimassa ollaan kyl käyty poikien kanssa lähes päivittäin  et ovat saaneet edes vähän liikuntaa!!!

Perjantaina heti aamusta käytiin kunnon lenkki ja sitten koko poppoo autoon ja Hämeenlinnaan vähän shoppaileen ja kyläileen Janakkalaan. Kotimatkalla ajettllin Ryttylän kautta jossa meitä odotti kiva aksakoulutus, oltiin tilattu Jackylle, Danielille ja Rokalle aksa yksäri Vuorelan Lotalta ja yksäri oli todella hyvä. Käytiin rata läpi ja mä heti tiesin et haluun erityisesti käydä läpi takaaleikkauksia kun niiden kanssa vähän ongelmii tai ei oikeestaan ongelmii vaan en oikein tiedä miten opetan niitä Rokalle. Saatiin leikkauksiin hyviä neuvoja ja nyt päästään niitä työstämään. Radalla tuli eteen välistävedot ja niitä teho treenattiin kanssa ja Rokkahan alkoi oikein kunnolla kääntymään niissä, ei kurvit venyneet enään!!! Kiitokset treeni seuralaisille ja tietenkin Lotalle hyvästä treenistä!!!!

Rokka hyppää kivasti siivekkeitä nuollen!!!

Näyttää ihan kun Rokka yrittäisi potkaista palloa mutta kyl tuossa taidettiin treenata takaaleikkausta eikä pallon potkimista!!!

Alkaa näyttää ihan kivalta tuo Rokan hyppääminen, ei näytä enään niin sammakolta!!!

Heti se pallo mulle sanoo Rokka!!!

Eilen lauantaina lähdettiin jälleen aamusta kaikkien koirien kanssa reissuun mutta nyt suunnaksi otettiin Somero ja Uunon pentupäivät Woollandiassa!!! Kiitokset Marikalle ja Kimmolle todella mukavasta päivästä oli niin mukava nähdä kaikki pentuset yht aikaa paikan päällä!!!!

Aamupäivällä paimennettiin pariinki otteeseen ja Uunon kanssa päästiin ekaa kertaa sinne isolle pellolle ja aika ison lammaslauman kanssa, mua hirvitti vähän alussa et mitä tästäkin mahtaa tulla mutta turhaan taas mietinkin ku Uunohan hoiti homman todella rauhallisesti ja asiallisesti. Kuljetettiin lampaita pitkin peltoa ja tämä sujuu kyllä todella hienosti, ei karanneet lampaat ja nyt Uuno pysyy hienosti lauman takana ja pitää lampaat koossa mun perässä!!!! On toi paimennus vaan niin ihanaa, ku vielä itse tietäisi lajista jotain, no Uuno kyllä tietää!!!! Kaikki pentuset paimensivat todella hienosti ja leikkivät keskenään vaikka kuinka ja paljon.

Lounastauon jälkeen vähän aksattiin Aneten opeissa, Uunon kanssa tehtiin ekaksi suoraa putkea, sitten siivekkeiden läpi putkeen ja vielä takaa kierto "esteelle" ja siitä putkeen. Uuno teki todella hienosti hommia ja takaakierrot sujui hienosti!!!! Kontakteja katsottiin kanssa ja niitä lähden nyt vahvistamaan lisää vaan, vahvistan erikseen nenää ja kontaktille menoa niin sitten pitäisi tulla hienot kontaktit!!!! Olihan pakko vähän tokoillakkin ja mietittiin vähän Uunon ruutua kun haluaisin sen enemmän haluavan sinne ja luulen et nyt vaihdetaan vähän tuota harjoittelu tapaa ja katsotaan jos saadaan ruutu toimimaan!!!!

Päivän lopuksi Rapa ja Rokka pääsivät vielä hierojalle, Tuija ja Minna tarvivat erirotuisia hierottavia ja mun pojathan olivat tietenkin valmiit tulemaan hierottaviksi. Rapalla oli vähän jäykkyyttä niskassa ja lapojen seudulla mutta muuten Rapa ok ja nautti kyllä jälleen hieronnasta todella paljon. Rokka oli hyvässä kunnossa eikä mitään erikoista löytynyt, Rokka myös malttoi hienosti olla hierottavana et kyllä on tainnut tulla pienelle miehelle vähän malttia lisää!!!!!

Muutama kuva pentupäivästä löytyy TÄÄLTÄ!!!!!

Noin iso lauma me saatiin Uunon kanssa pysymään kasassa!!!!