Tänään suunnattiin taas Rapan ja Rokan kanssa Turkkuun tokoileen. Rokan kanssa aloitettiin Lentsun kurssilla ja tänään ekana liikkeenä liikkeestä maahanmeno joka meni muuten oikein hyvin mutta lopun perusasentoa täytyy vähän hioa, Rokka olisi vaan makoillu!!! Kaukoja tehtiin muiden kanssa yht aikaa, Roka kaukot oikein mallikkaat. Nyt tehdään liikkeenä vaan istu-maahan-istu ja seisomaan nousua treenataan vaan leikkiessä, tämä käytöntä käytössä nyt kisoihin asti ja sit katsotaan uudestaan. Puun kiertämisen yhteydessä tehtiin luoksetulon stoppeja ja suoria luoksetuloja, mä taas olin vähän hassu ja pysäytin Rokan liian aikaisin eli nyt pitää päästää se tulemaan pidemmälle et vauhti on suurempi. Stopit oikein hyviä ja stoppasi hienosti vaikka annoin vaan käsimerkin ja pallo lensi viiveellä. Loppuun paikalla makuu pari kertaa ja molemmat oikein hyvät, täytyy vaan treenata tuota vuorotellen maahanmenoa ja niin että joku käskyttää se nimittäin vähän ihmetytti Rokka.

Tehtiin omatoimisesti käännöksiä vasempaan ja ne parantuu edelleen. Otettiin myös omatoimista sivulletuloa eli pallopää maahan ja sinne ei saanu mennä ennenku oli tullut sivulle, tuota pitäisi treenata paljon enemmän et saisi Rokan hakeutuun sivulle omatoimisemmin. Pari kertaa harjoiteltiin kisapalkkausta ja sitä täytyisi nyt alkaa vähän miettiin et toimiiko se vai täytyiskö opetella joku tehokkaampi jutska....

Rasmus treenais sitten Roka treenien jälkeen, aloitettiin ohjatulla ja tänään tehtiin kapulan kanssa ja vasenta puolta, niin että vein vaan yhden kapulan ja vaan noin 5m Rapan taakse. Kovasti kokeilee jättää merkin väliin ja painella suoraan kapulalle mutta parilla toistolla saatiin koko homma onnistuun. Muutama kerran tehtiin pelkkä merkki ja se oikein hyvin eli siis paljon täytyy treenata merkkiä niin että kapulat on paikoillaan. Kaukoja tehtiin ensin liikeenä ja vähän ihmettelin miks maahanmenot vaikeita ja samoin istumaan nousut, no tehtiin perään kaukoja sitten leikkien ja sit mä se tajusin, Rapan selkä on vähän jäykkä ja sen takai noi asennon vaihdot varmaan epämiellyttäviä. No varmaan vaan lihakset vähän jumissa kun käytiin eilen kiipeileen siellä Hunnarilla eli siis useammin täytyisi tehdä monipuolista liikuntaa niin ei ehkä tulisi jumeja niin herkästi. Loppuun tehtiin ruutu 2x kipolla ja sit otettiin myös ruudun loppuosa molemmin puolin ja ne ihan hyvät!!!

Rapa kyllä treenais oikein iloisesi muuten mut noissa asennon vaihdoissa tuo selän jäykkyys näkyi. No onneksi meillä on BOT-takki niin Rapa saa sitä nyt käyttää et saadaan jumi pois ja tietenkin huomenna venytellään Rapan kanssa yhdessä ja varmasti lähdetään rauhalliselle lenkille et saa vähän lihaksen vetreytymään!!!