Tänään tokossa on teemana ollut nouto ja siinä sivussa otettiin muutamat luoksetulot. Molemmat pojat aloitti hyppynoudolla ja hienosti hyppivät&noutivat!!! Ohjatussa Rapalla oli kaikki kapulat ja muuten ohjattu vasempaan sujui hienosti, merkki on välillä aina vähän vaikea mutta palkkailin siitä nyt paljon että saadaan siihen varmuutta. Rokan kanssa aloitettiin ohjattu niin että vein kapulan n.5m koiran taakse ja sit kävin vielä näyttään merkin, meni luvan kanssa hienosti merkille ja siitä sitten haki kapulan kuin vanha tekijä. Otettiin pari kertaa uusiksi ja vein aina kapulan vähän kauemmas ja toimi hyvin, välillä palkkasin tietenkin vaan merkin ja välillä pääsi kapulalle!! Hienot ohjatut kyllä molemmilta pojilta!!!

Rapa teki luoksetulossa vaan suoria ja niin että palkkasin reilusti lihapullil ja tuli muuten lujaa. Rokan kanssa tehtiin pari suoraa ja sitten pari seisomaan stopin kanssa, stoppi nyt aika hyvä vähän viel venyy mutta pysähtyy kuitenkin!!! Rokka teki puukapulan kanssa palautus reeniä kiertämisen avulla ja siinä nyt oikein hyvin vauhtia, et toivottavsti saadaan palautus näin kuntoon.

Loppuun molemmat teki pari tunnaria Rapan tunnarit oikein hienot. Rokka selviytyi myös omistaa oikein hienosti, vähän jyystää kapulaa kun tulee sivulle eli pitotreeniä otettava muutama kerta et tuo tuollainen "tyhmä" juttu loppuu!!!

Onhan meidän päivään tietenkin mahtunut potkukelkka lenkki, siinä muuten saa pojat ravaan oikein kivasti eli menee hyvin ravilenkistä. Illalla lenkkeiltiin vielä Tiian ja vauhdikkaan-Onnin kanssa täällä Jokkis-cityssä, kiitoksia seurasta!!!