Iltapäivällä mentiin tokoileen poitsujen kanssa kartanon puistoon samalla matkalla kun ajeltiin Vaulammilla käymään. Rokka aloitti tokot, tehtiin ruudun keskikohta treeniä ja nyt Rokka selkeästi oivalsi mistä kysymys ja sinkosi suoraan sinne keskelle!!!! Ruudun maahanmeno sekä loppu osa tehtiin myös ja molemmat todella hyvät. Pieni pätkä seuraamista ja se nyt hyvässä vireessä eli kyllä se seuraaminen alkaa pikku hiljaa paraneen tarvii vaan muistaa ettei treenaa sitä nyt liikaa!!!

Rasmuksen treeneihin kuului tänään myös ruudun keskikohta ja Rapa ei ollut siinä niin hyvä mitä on yleensä ollut. Maahanmeno ja sivulletulo ruudusta sitten taas loistavat!!! Pari suoraa luoksetula loppuun ja ne hyvin!!

Uunon kanssa aloitettiin sivuilletuloilla jotka paranee kaiken aikaa, samoinku paikallaan oikealle käännökset joita tehtiin muutama!!! Tunnarikapulan kanssa kierrettiin puuta pari kertaa ja pitäminen kyllä hyvässä mallissa vielä kun saa sen tuomaa sen kapulan mulle ku se on niin kiva et sen kanssa voi juoksennella ympäriinsä!!! No hyvä että tykkää kapulasta!!!! Kosketus alustaa tehtiin pari toistoa ja ne ihan ok, mutta siitä puuttuu se jokin menee kyllä sinne nätisti mutta sellainen vauhti ja innokkuus puuttuu jota mä siihen haluaisin kuitenkin, täytyypi tuota miettiä.... Vähän peruuteltiin ja pyörittiin joka suuntaan ja lopuksi vielä tehtiin kaukoja kun istuskelin siinä maassa, ekaa kertaa kokeiltiin myös M->S ja Uuno teki sen todella hienosti!!! Kaukot muutenkin todella hienot ja tekniikka joka vaihdossa mun mielestä ainaki kunnossa mikä nyt se tärkein asia onkin!!

Rokka pääsi vielä treenaan toisen kerran ja tehtiin ohjatun vasenta puolta alustan kanssa samaan tyyliin ku eilen oikeaa alustan kanssa. Hienosti on alkanut vähän katsoon missä alusta on eikä ryntää sinne päin vaan.... Loppuun lyhyt paikallaan istuminen jossa se loppu hankala, ei nyt ihan painu maahan mutta eipä se kaukana ole eli se nyt treeniin joka päivä et saadaan Rokan mielentila oikeaksi ja et istuu ryhdikkäänä kaiken aikaa!!!!

Vaulammilla pojat pääsivät uimaan ja muuten vaan hassutteleen. Rokan ja Uunon kanssa tehtiin myös vähän hyppyä eli Rokka teki metallilla hyppynoudon x2 ja molemmat todella hienot. Uunon kanssa aluksi alo hyppyä ja se kerran kokonaisenakin ja hienosti menee. Vahvistin myös pelkkää hyppäämistä lelun kanssa ja siinä samalla tuli vähän treenattua hyppynoutoa kun Uuno tuli takaisin aina hypyn yli lelu suussa, viisas pentu mulla!!!!