Tänään oli sitten jo viimeinen kerta Lentsun tokokurssista Rokan kanssa, kuinka tää aika menee näin äkkiä.... Ekaksi tehtiin Rokan kanssa salamakävely ja siinä sivussa selvisi miks Rokan seuraaminen ollut viime aikoina todella huonoa.... Empä ole ikinä kuullut tai ajatellut asiaa et jääviin pitää olla oma seuraamiskäsky ettei koira sekoita niitä perus seuraamiseen. No kokeiltiin sitten niin et pyysin Rokan mukaan ihan nimella ja toimi todella hyvin eli täsät eteenpäin jäävät nimellä ja sit seuraamien sivulle käskyllä. No nyt tietdän etten tee tuota virhettä Uunon kanssa.

Toisena tehtiin suora luoksetulo ja sitten ruutuun lähetys. Luoksetulo hienosti mutta ruudussa tuli eteen sama ongelma kun pari viikkoa aikasemmin eli meni merkille hyvin mutta kun lähetin ruutuun vasemmalle niin sinkosi vaan suoraan oikealle..... Ei keksitty siihen mitään järkevää syytä koska ei olla mitään tuollaista treenattu missään lajissa. Vaihdettiin käsimerkki samaan ku ohjatussa ja toimi hyvin eli nyt niissä on samanlaiset käsimerkit jatkossa. Ohjatusta juteltiin ja edetään Rokan kanssa nyt näin: jos teen kapuloilla niin sitten vaan yksi kapula, mutta jos alustoilla tai leluilla niin sitten kaikki paikoilleen ja voi laittaa suuremmilla väleillä kun olisi kokeessa.

Loppuun paikalla istuminen niin et palloää odotti piilon edessä, kerrna haisteli maata mutta muuten ok eli nyt pallo piiloon ja käyn ite näyttäytymässä aina välillä jos tuntuu levottomalta.Kiitos Lentsu jälleen kerran todella loistavasta kurssista, tuli jälleen niin paljon kaikkee uutta, syksyllä sitten nähdään kurssien merkeissä!!!!

Muutama kuva eiliseltä Elonkierron lenkiltä:

Kukkaismies Uuno