Tänään illalla tokoiltiin Marjan, Sirkan ja Eijan kanssa tuossa yläasteen kentällä. Olipa kiva treenata välillä porukalla niin sai vähän erilaista häiriöö ja muutenkin vaan juoruilla!!!

Rasmuksen kanssa aloitettiin paikallamakuulla, vähän oli alussa heilutellu häntää Ruulle mutta kun huomasi että Marja seisoo vieressä niin oli sitten loppu ajan oikein nätisti ja tuijotteli vaan eteenpäin. En tiedä et olisiko edes noussu mutta hyvä kun teki tuon niin siihen Marja pääsi puuttuun. Alkuun tehtiin pari suoraa luoksetuloa ja niissä vauhti aikas kiva. Ruutua tehtiin alsutan+kipon kanssa ja eka kerta meni todella hyvin, mutta sitten ei voinut mennä ruutuun asti kun sen takana oli Reiska.... No jätin sitten ruudun hetkeksi ku tiedän ettei se mene sinne kun jännittää Reiskaa vähäsen. Liikkeestä istuminen tehtiin muutama kerta ja meni ihan super hyvin.

Rokka aloitti seuraamisella ja nyt tuntui oikein hyvältä, pysyi hienosti tarpeeksi lähellä ja pysähdykset ihan super teräviä. Tehtiin myös käännökset joka suuntaan ja tempo muutoksia, ei mitään ongelmaa. Nouto tehtiin ensin vauhti noutona eli palkka lennosta, ihan super hyvin. Otettiin myös pelkkää kapulan pitoa ja sitä täytyy treenata ihan sairaan paljon, sillä tuppaa tiputtaan kapulan aina kun mun käsi lähtee liikkeelle kapulaa kohden. Luoksetulo kerran ja siinä oli vauhtia ja palkaksi suoraan lelu!!! Ruutu tehtiin kerran niin että lelu odotti siellä, hienosti bongaa ruudun ja sit kyllä pinkoo sinne todella lujaa!!! Loppuun paikallaolo Jesperin kanssa, makasi upeasti paikoillaan eikä välittänyt häiriöstä.

Rasmus teki loppuun vielä muutaman ruudun kun ei ollut mitään "pelotetta" takana, nyt meni oikein hyvin. Palkkattomuus osiossa tehtiin metallinouta, tunnari sekä kaukot. Metalli ihan hyvin, hieman olisi saanut olla reippaampi. Tunnarissa toi sitten melkein kaksi kapulaa kerralla, meni kapuloille reippaasti ja kapulat vähän siirtyivät. Löysi oman ja oman vieressä todella lähellä oli toinenkin kapula niin nappasi sitten vahingossa molemmat suuhun.... Rasmuskin vähän ihmetteli tapahtunutta ja tiputti kapulat matkalle, palasi sitten kapuloille ja noukki väärän kun oli aikansa haistellu.... Kaukot muuten oikein kivasti, mutta taas tarvittiin muutama kaksois käsky eli niitä treenattava paljon lisää.... Otettiin sitten palkan jälkeen vielä tunnari ja nyt oikein hyvin!!!!

Treenien jälkeen pieni Onni tuli tutustuun koiriin ja samalla meille kylään, no Rapa ei ihan hirveästi pennusta tykännyt kun se Rapan mielestä tuli vähän liian rohkeasti häntä katsoon ja nuuhkiin. Rokka saikin pikku Onnista oivan juoksu kaverin, odotetaan vaan et Onni vähän kasvaa niin on varmasti pojilla todella kivaa kun saavat juosta kilpaa pitkin ja poikin. Kasper olikin Onnin jo ennen nähnyt ja ihmetteli vaan et mitäs se nyt meillä oikein tekee....