Heti kun heräsin iltapäivällä (olin siis yön töissä) lähdettiin Elonkiertoon ja nyt alkoi sitten se kevään juoksu operaatio.... No eka kerta juostu ja huomen heti uudestaan!!!Silmänisku Koirat olivat selvästi ihmeissään, et onko mamma nyt vallan seonnut kun juoksee mutta hyvin tulivat mukana.

Lenkin jälkeen Rapa otti pienet toko treenit. Ruutu kupille juoksuna kaksi kertaa ja molemmat todella hyvät. Täytyy huomen kokeilla ilman kuppia ja sit vaan kisoihin asti kupilla niin saa motivaation mahdollisimman korkeaksi. Ruudun loppuosa tehtiin kerran, tuli ihan reippaasti seuraamaan mutta olisi saanut tulla aavistuksen lujempaa vielä. Tuota voidaan ottaa tässä lähipäivinä niin että lähden heti käskyn jälkeen pakoon niin saadaan lisää vauhtia kummasti. Pari suoraa luoksetuloa, molemmat vauhdikkaita ja iloisia. Liikkeestä istuminen erinomainen!!!Hymy Nouto otettiin ihan tasamaannoutona ja puukapulalla, kun se metalli oli taas kotona. Hyvät ja reippaat noudot, huomen täytyy muistaa ottaa metallinouto ulkona, et tulee sitäkin otettua. Lopuksi viel kierrettiin kiveä ja tehtiin luoksetulon stopit. Stopit todella todella nopeat ja hienot. Ilme oli tänäänkin treeneissä todella hyvä ja Rapalla oli selvästi kivaa. Niin ja tietenkin mullakin oli kivaa!!!Cool Temppuiltiin paljon ja huomasin kuinka Rasmus innostuu kun sitä rapsuttelee hetken selästä, tätä alamme käyttään kisoissa niin jaksaa paremmin suorittaa liikkeet läpi. Hassu juttu etten ole tuollaistakaan ennen huomannut.... No onneksi myöhään kuin ei milloinkaan!!!

Nyt syömään ja sitten mä lähden kohti Turkua ja Nikon kamera kurssille!! Toivottavasti kotiin tuotavaksi on paljon uusia kuvaus vinkkejä ja neuvoja.